2777
2789
عنوان

تا الان بیرونه.......

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 45 پست
دوست من خواهر گلم آیا همسرت همیشه همین جوری بوده یااولین بارشه و اینکه چند وقت باهم زندگی  میکن ...

میدونم مردها هم ب دور همی مردونه نیاز دارن همون طور ک ما خانما احتیاج داریم

گاهی وقتا هست این برنامه هاشون اما نه تا این وقت شب

سره همین عصبی شدم

تمام افکار خود را روی کاری که دارید انجام می دهید متمرکز کنید، پرتوهای خورشید تا متمرکز نشوند نمی سوزانند
دوست من خواهر گلم آیا همسرت همیشه همین جوری بوده یااولین بارشه و اینکه چند وقت باهم زندگی  میکن ...

مرسی از دعای خیرت

تمام افکار خود را روی کاری که دارید انجام می دهید متمرکز کنید، پرتوهای خورشید تا متمرکز نشوند نمی سوزانند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با دختر بودن دیگه😐😐😐😐😐😐😐

اهل این کارا نیس 

البته امیدوارم😒

هنوز نيومده؟؟؟؟

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
تا حالا سابقه داشته یا اولین باره

دور همی داره گاهی اوقات اونم تو طول روز

اولین باره تا این وقت شب

میدونم مردها هم ب دور همی مردونه نیاز دارن همون طور ک ما خانما احتیاج داریم گاهی وقتا هست این برنام ...

خیلی چیزا احتیاج هست هم برا زن هم مرد ولی تو این جامعه من هم برا خودم هم برا همسرخان یه سری چیزارو خط زدم چون حوصله جنگ روانی ندارم از اول خودمو ترسو و حساس نشون دادم 

دور همی داره گاهی اوقات اونم تو طول روز اولین باره تا این وقت شب

میگفتی پیش کدوم دوستتی ازش میخواستی بیاد تل وقتی طرف میگه یه ساعته میام نباید بزاری یه ساعتو دو دیقه بشه باید ببندیش به زنگ 

نميدونم چي بگم فقط بخاطر ارامش خودت و بچه هات خيييلي اروم بدون اينكه پوست و أعصابت و خراب كني فردا وقتي استراحت كردو حالش خوب بود بهش بگو ك امشب خيلي ترسيدي.. البته عاقلانه ترين راه اينه ك ي ماهيتابه رو داغ كني وقتي اومدبزني تو صورتش اما چ كنم ك دست و پاي ادم و ميبندده بعضي چيزا😤😤😤

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت