2777
2789

سلام عزیزان

یک شهریور تولد شوهرمه ولی چون فرهنگی هستش الان هم که تابستونه همه اش پیش همیم

من خودم کیک سفارشی تو خونه درست میکنم ولی واسه شوهرم نمیتونم چون میفهمه تولدشه هیچ کاری نمیتونم انجام بدم که سوپرایز به حساب بیاد

از کافه رفتن هم خوشمون نمیاد میخوام تو خونه یه کاری انجام بدم ولی هیچی به ذهنم نمیرسه 😑

خدایا خودت مواظبش باش

نمیتونمم بگم کیک سفارشیه چون میفهمه دارم میپیچپنمش از مزه و طعم کیکای شهرمون هم خوشش نمیاد که بیرون سفارش بدم اصلا نمیتونم هم برم هیچ بهانه ای ندارم معمولا همه جا با هم میریم 😣

خدایا خودت مواظبش باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونمم بگم کیک سفارشیه چون میفهمه دارم میپیچپنمش از مزه و طعم کیکای شهرمون هم خوشش نمیاد که بیرون ...

مث ما😂

میخایم با قانون جذب باردار شدم هورررررررا....دختر قشنگ و سفیدو سالمم تو راهه... 

بادکنک هلیوم دار بخر ..سیاه سفید یا قرمز ...شعر های عاشقانه تو کارت های کوچیک بنویس .. میزی که کیک میزاری شمع های کوچیک بزار ..اگه زیاد خوب نباشن ببخش 😁

😍عاشق هنر😍✍️
بادکنک هلیوم دار بخر ..سیاه سفید یا قرمز ...شعر های عاشقانه تو کارت های کوچیک بنویس .. میزی که کیک م ...

قربونت عزیزم اتفاقا ایده ات خوبه بحث اینجاس تنهایی نمیتونم برم خرید چون خونه ما تا مرکز شهر فاصله داره بد مسیره تاکسی نیست هر جایی بخوام برم خودش میرسونتم این اخلاق خوبش که همه جا پا به پام میاد حتی واسه خرید لباس خودم مثلا الان واسم دردسره 😁😂

خدایا خودت مواظبش باش
مث ما😂

وای خیلی بده اصلا نمیشه دزدکیشون کاری کرد 😁 من واسه روزه معلم به دوستم کتاب سفارش دادم براش بخرن ..گفتم بهش بریم میخوام کتاب قرض بگیریم اینجوری به فرض مثال سوپرایزش کردم 😒

خدایا خودت مواظبش باش
خخ وای مثه من خب نمیزاره با خواهرش بری ..

اصلا حاضرم تولدش و تبریک نگم باهاش قهرم بکنم تا سال دیگه همین موقع ولی با خواهرش تا سر کوچه هم نرم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا خودت مواظبش باش
قربونت عزیزم اتفاقا ایده ات خوبه بحث اینجاس تنهایی نمیتونم برم خرید چون خونه ما تا مرکز شهر فاصله دا ...

عزیزم منم نمیتونستم برم چند تا شمع داشتم اونا رو روشن کردم بعد توی کاغذ  شعر نوشتم چرا غارو خواموش کردم شمع ها روشن بود .کادوشو هم نخریدی ؟؟؟؟؟🤔

😍عاشق هنر😍✍️

[QUOTE=66819610]اصلا حاضرم تولدش و تبریک نگم باهاش قهرم بکنم تا سال دیگه همین موقع ولی با خواهرش تا سر کوچه هم نرم ...[/QUOT

کادو شو خریدی  ..اگه خواهر داری به خواهرت بگو بخره هنگام سره کار بیاره ایده های منم که ماشا الله 🤣🤣🤣😂😂😂😂

😍عاشق هنر😍✍️
عزیزم منم نمیتونستم برم چند تا شمع داشتم اونا رو روشن کردم بعد توی کاغذ  شعر نوشتم چرا غارو خوا ...

کادو نه میخوام پول بدم چون میخواد واسه خودش لباس بخره گفتم اینجوری بهتره با سلیقه خودش انتخاب کنه

خدایا خودت مواظبش باش
[QUOTE=66819610]اصلا حاضرم تولدش و تبریک نگم باهاش قهرم بکنم تا سال دیگه همین موقع ولی با خواهرش تا ...

خواهر ندارم 😢 خاله هم نمیشم 😭 الان دو هفته اس عمههههه شدم 😆😆😆

فکر کنم یه دونه کاپ کیک درست کنم شمعشو بذارم روش خوبه 😁 چون خودمم رژیمم کیک نمیخورم 😅😂

خدایا خودت مواظبش باش