2777
2789
من از شدت تشنگی میشینم گریه میکنم . الان هفت ماهه من یه جرعه آب از گلوم با دلخوش پایین نرفته . حتی و ...

وزن نینیهایمن هفته 26 تقریبی نوشته بود هرکدوم یک کیلو.چقدرشرایط شما و من عین همه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد الان ما با تو فرق داره به منم میگفتن نمیفهمیدم الان فهمیدم اون موقع روزای خووبم بوده .اسم دخملت ...

😣😣😣😣

نگووووو. من گفتم از ماه دیگه برمیگردم سرکارم که...

هنوز اسمشو قطعی انتخاب نکردیم . تازه فهمیدم دخمله.

شما چی گداشتی اسم عشقتو؟

ازمایش قند خیلی بد بود من واققا حس میکردم جوون داره از بدنم میره.

من باراول همشوگلاب به روتون بالاآوردم بعديكساعت،فرداش گفت نيم ساعت قبل اومدن قرص تهوع. بخوربعدبيا،خوردم وبالانياوردم ديگه

مادربودن زيباترين شادي دنياست     ونميداني من چقدربه خاطرتوبه اشكهايم لبخندزده ام😊         شكرخدا مامان دوتاپيرهن پري👭دختراي مامان خيلي دوستون دارم💘خدايا كاري كن هرزني طعم مادر شدن روبچشه🙏🏻
در توانم نیس دیگه واقعا نگران وزنش باشه . حالا فوقش کوچیکه ! خیلی خیلی  نگران سلامتیشم تا وزنش ...

عزززیزم میفهمم اصلا استرس ندی به خودت فقط بسپار به خدا همون که این دونه برفیا رو گذاشت تو دلمون همون نگهدارشونه .من خودم تو این حاملگی همه نوع مشکل و تجربه کردم بدترینش امنیوسنتز شدنم بود ولی الهی شکر بازم تا اینجا رسیدم بقیه ش هم میسپرم به خداا

این نیز بگذرد ❤❤❤❤
😣😣😣😣 نگووووو. من گفتم از ماه دیگه برمیگردم سرکارم که... هنوز اسمشو قطعی انتخاب نکردیم . تازه ف ...

سه ماه اخر که فکر کار و از سرت بیرون کن دوستم .من هنوز مرددم شاید دلوین یعنی ربابنده دل

این نیز بگذرد ❤❤❤❤
وزن نینیهایمن هفته 26 تقریبی نوشته بود هرکدوم یک کیلو.چقدرشرایط شما و من عین همه

عه اینو الان دیدم . اره خیلی شبیهیم . حتی اون دو هفته ای ک خوب شدیم 😂 با این تفاوت ک پسری من الان یه قاتله تحت تعقیبه 😂😂😂😂

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود ...
عزززیزم میفهمم اصلا استرس ندی به خودت فقط بسپار به خدا همون که این دونه برفیا رو گذاشت تو دلمون همون ...

آخ آخ .... بدنیا بیان به حسابشون میرسیم 😉 چه قشنگ گفتی بهارجون دونه برفی 😍😘😂

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود ...
آخ آخ .... بدنیا بیان به حسابشون میرسیم 😉 چه قشنگ گفتی بهارجون دونه برفی 😍😘😂

من که گفتم دنیا بیاد یه دل سیر خوردمش .ولی خداایش همین الان هم که روشونو ندیدما یه لگد میزنن یادمون میره همه چی من که دلم ضعف میره براش

این نیز بگذرد ❤❤❤❤
بود . ولی قلب یکیشون نزد دیگه بخاطر اشتباه دکترم و بیمارستان . الان یه پسره قاتل دارم ک داداششو کشته ...

اخ جااااان دلم جفتشون هم پسر هستن .چقد ناراحت شدی براش بمیرم‌.بعد تو شکمته یا درش اوردن؟؟

این نیز بگذرد ❤❤❤❤