2777
2789
اره قشنگم  امروز بعده یکماه رفتم خیره سرم ازمایش قند بدم و یه سری چکاپ بخاطر تیروییدم . سه روز ...

ازمایش قند خیلی بد بود من واققا حس میکردم جوون داره از بدنم میره.

این نیز بگذرد ❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما دیگه اخرشی 😍😍چندم برات وقت زایمان زده؟طبیعی یا سز؟؟اسمش چیه؟؟

تاریخم۱۷شهریوره طبیعی اسمشم هنوز نمیدونم انتخاب نکردیم😐😕

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم
نورومازین چیه؟شما کزاز زدی؟

نه کزاز ک نزدم چون هنوز ۲۵ سالم نشده . گفتم اجی جان . اسم یه قرصه ضد تهوعه . اخرین امید دکترم برا بهبودی تهوعم ک اصلا فایده نداش . خیلی قرصه قویه . 

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود ...
ماله تهوعه . عوارضش زیاده . آخرین درجه از داروهاییه که برا تهوع میدن . به من داده دکترم ولی فرقی ندا ...

لعنت به این تهوع چقد بدده مخصوصا الان که بچه بزرگ شده من حس میکنم میخواد بزنه بیروون.شما وزن بچه خووبه؟

این نیز بگذرد ❤❤❤❤
ازمایش قند خیلی بد بود من واققا حس میکردم جوون داره از بدنم میره.

شما حتما تحمل گلوکز دادین ؟ از اینا که یه پودرو حل میکنید ؟ من چون نمیتونستم داروشو بخور برا من گفت سه مرحله ای برو یکی ناشتا یکی بعد صبحونه یکی ساعت ۵ عصر 

نه کزاز ک نزدم چون هنوز ۲۵ سالم نشده . گفتم اجی جان . اسم یه قرصه ضد تهوعه . اخرین امید دکترم برا به ...

پس باید چکار کنی برای تهوت؟؟اینجوری بچه هم خوب وزن نمیگیره که

این نیز بگذرد ❤❤❤❤
شما حتما تحمل گلوکز دادین ؟ از اینا که یه پودرو حل میکنید ؟ من چون نمیتونستم داروشو بخور برا من گفت ...

اره شربتشو خوردم ۴ مرحله خون دادم وااای که دیگه اخریا گفتم الان غش میکنم

این نیز بگذرد ❤❤❤❤
لعنت به این تهوع چقد بدده مخصوصا الان که بچه بزرگ شده من حس میکنم میخواد بزنه بیروون.شما وزن بچه خوو ...

من از شدت تشنگی میشینم گریه میکنم . الان هفت ماهه من یه جرعه آب از گلوم با دلخوش پایین نرفته . حتی وقتایی ک خوبم و تهوع ندارم استرس بالا اوردنو دارم . 

دقیقا الان خیلی فشار میاره به شکمم .

والا بهارجونم از وزنش خبر ندارم . خوبه حالا هرچی . من کاری براش نمیتونم بکنم 😅 

اره واقعا سه ماه دوم بهترین دوران بارداریه برا من که اینجوری بود ویارارم کم شده بود سنگین هم نبودم ا ...

درد که منم دارم. خصوصا کمر درد و بیحسی نسبی پای چپم خیلی ادیتم میکنه اما مطمینم همشو با اومدن دخترم فراموش میکنم

پس باید چکار کنی برای تهوت؟؟اینجوری بچه هم خوب وزن نمیگیره که

در توانم نیس دیگه واقعا نگران وزنش باشه . حالا فوقش کوچیکه ! خیلی خیلی  نگران سلامتیشم تا وزنش !

درد که منم دارم. خصوصا کمر درد و بیحسی نسبی پای چپم خیلی ادیتم میکنه اما مطمینم همشو با اومدن دخترم ...

درد الان ما با تو فرق داره به منم میگفتن نمیفهمیدم الان فهمیدم اون موقع روزای خووبم بوده .اسم دخملت چیه؟

این نیز بگذرد ❤❤❤❤