2777
2789
ممد 🤣 چقدر طرفدار پیدا کرده تو نی نی سایت 😂🤣

اسم کاربریه تو چرا مشمول عفو و تغییر نی نی سایت نشد؟ فاصله ها رو بردارن. 

والا من وقتی فهمیدم اسمهای کاربری قراره تغییر کنه بعد از خودم تو اومدی توو ذهنم. :))

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
منم چند صفحه خوندم و به نظرم سر کاری اومد طرف مرده یحتمل البته اگر راسته امیدوارم دوست عزیز حلالم ک ...

یعنی صبوریش من و کشته شوهر من بود همون صفحه اول چت من و میکشت با بابام😰😰😰😰

خدای من...این روزها دائما متوجه استجابت دعاهایم می‌شوم..شکر من کجا و بزرگی این نعمات کجا؟خدایا باز مثل همیشه شرمنده ام...من کجا و این همه لطف و محبت کجا؟شکر من کجا می‌تواند ذره ای از این نعمت‌های تو را جبران کند؟فرزندم جان مادر....درست زمانی که بین همه ی اگر ها و باید و شاید ها و چون ها و چرا هامصصم می شوی بنشینی بر سر سجاده ی مهرش و از خدا نام مادر را التماس کنی ....و بعد خدا منتش را ... نعمتش را.... در حقت تمام کند و نام زیبای مادر را برازنده ی باقی اسمت کند قصه ی روزهای تنهاییت تمام می شود یکی می آید که تو،  به لطف بودنش بهترین حس ها را تجربه می کنی و به ضمانتش وامِ مادرانگی می گیری...خودت را از دفتر اولویت هایِ خودت، داوطلبانه خط می زنی .... بند بند وجودم...یادت بماند که همه ی این ها خستگی دارد ... نگرانی دارد...اما....این حس به همه دنیا می ارزد...با تمام وجودمون منتظرت هستیم کنجد کوچولوی مامان و بابا...خدایا به حق شهدای کربلا دامن همه دوستام و سبز کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به چشم دیدم از این مورد ها

مثلا زندایی خودم از دست مامانم ک میشه خواهر شوهرش ی مدت ناراحت بود و حسابی تو قیافه دلیلشو پرسیدیم خیلی حق به جانب گفت شما برای دخترتون فلان چیز رو خریدید من تو خونه ی بابا نداشتم 

حالا فاصله سنی منو زنداییم ۲۳  ۲۲ ساله نمیدونم واقعا چجوری میتونه حسودی میکنه 

تازه سر این موضوع با داییم ک همسرشه قهر کرده بود ک باید بری بگی نخرن 

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 
مادرت بميره ممد گير كيا افتادي

مادر با چه ارزویی بزرگش کرده 😂😂😂😂

خدای من...این روزها دائما متوجه استجابت دعاهایم می‌شوم..شکر من کجا و بزرگی این نعمات کجا؟خدایا باز مثل همیشه شرمنده ام...من کجا و این همه لطف و محبت کجا؟شکر من کجا می‌تواند ذره ای از این نعمت‌های تو را جبران کند؟فرزندم جان مادر....درست زمانی که بین همه ی اگر ها و باید و شاید ها و چون ها و چرا هامصصم می شوی بنشینی بر سر سجاده ی مهرش و از خدا نام مادر را التماس کنی ....و بعد خدا منتش را ... نعمتش را.... در حقت تمام کند و نام زیبای مادر را برازنده ی باقی اسمت کند قصه ی روزهای تنهاییت تمام می شود یکی می آید که تو،  به لطف بودنش بهترین حس ها را تجربه می کنی و به ضمانتش وامِ مادرانگی می گیری...خودت را از دفتر اولویت هایِ خودت، داوطلبانه خط می زنی .... بند بند وجودم...یادت بماند که همه ی این ها خستگی دارد ... نگرانی دارد...اما....این حس به همه دنیا می ارزد...با تمام وجودمون منتظرت هستیم کنجد کوچولوی مامان و بابا...خدایا به حق شهدای کربلا دامن همه دوستام و سبز کن

اصلا باور کردنی نبود؛ من فقط چتاشو خوندم و یکی دو تا از پستای بعد از چتارو؛ تابلو بود کلا یه نفر داره با خودش چت میکنه؛ نحوه ی حرف زدن؛ تیکه کلاما و داستان بی سر ته اغراق شده!! هر سه شخصیت داستان میگفتن حرف دهنتو بفهم😑 اقلا بابا رو میگفتی یه چیز دیگه گفته😏

در هر حالت اشتباهه😕    حسرت خوردنو میگم☺
اسم کاربریه تو چرا مشمول عفو و تغییر نی نی سایت نشد؟ فاصله ها رو بردارن.  والا من وقتی فهمیدم ...

اخه دوسش دارم عزیزم میخوام همینجوری باشه 

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠
ممدم آرزوست    

ممد نبودی ببینی ....همه ارزوت و میکنن😅😅

منم وقتی رفتم چتاشونو خوندم بعد چتای  با نامزدم منم دقیقا مث این خانوم بودن با این تفاوت ک بابام بابام نمیکردم واقعا جلو نامزدم شرمنده ام الان فک نمیکردم انقد غیر قابل تحمل باشم