2777
2789
عنوان

بی قراری دخترم تو جمعهای شلوغ

1152 بازدید | 18 پست

سلام دوستان .دخترم تقریبا سه سال و چهار ماهشه .متاسفانه تو جمع های شلوغ خیلی بی قراری میکنه .حتی خونه بازی که خیلی دوست داره وقتی تعداد بچه ها زیاد میشه و مخصوصا اگه صدای جیغ و داد بچه ای رو بشنوه دیگه نمیخواد اونجا بمونه.پارک که میبرمش درصورتی که خلوت باشه حسابی بازی میکنه اما وقتی شلوغ بشه فقط تماشا میکنه و همراه بچه ها بازی نمیکنه ممنون میشم راهنماییم کنین و از تجریباتتون بگین برام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه من ک 4ماهشه هم همینطوره .خسته شدم.خونه دوتا مادربزرگش میبرمش  ولی توشهر نبردمش.وقتی مهمونی میره یا کسی میاد خیلی بعدش بیقرار میشه.ولی وقتی روزی ک بیرون نمیرم راحت شبا مبخابه.اصلا جای ک میره بعدش میاد خونه شدید بیقرار.نمیدونم چرا.غیر از خونه انگار جای واسش ارامش نداره ددصورتی ک اونجا هم ک میره ارومه ولی موقع خوابش  ک میاد خونه خیلی بیقراری و گریه میکنه

حقیقتش خواستم توی کلاس سفالگری برگزار میشد ببرم که یاد بگیره کنار بچه ها بمونه اما با اینکه قبلش خیلی علاقه نشون میداد بقول خودش کثیف کاری کنه ، میگفت بچه ها برن خونشون منم گِل بازی کنم ..

اما اگه خیلی سرو صدا باشه بغض میکنه و میخواد که از اون محل بیرون بریم توی جشنها هم همین حالتو داره من هیچ جشن عروسی بهم خوش نمیگذره چون همیشه میخواد که از مجلس بیرون بریم درصورتی که وقتی دوتایی هستیم کلی واسه جشن ذوق زده ست 

چه تاپیک مفیدی 

دختر منم دوسال و یکماهشه

همین مشکل رو دارم دختر من تو مهمونی بچه ها خیلی خوبه و بازی میکنه اما مهمونی زنونه و روضه و عروسی خیلی اذیت میکنه و میگه بریم

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  

بنظرم چاره اش مهد نیست چون خواهرزاده من دقیقا مشکل دختر شمارو داشت اما فقط اضطراب جدایی از والدین هم به این معضل اضافه شد و بدو بدتر شد

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  

امیدوارم بتونیم بهم کمک کنیم

دیروز،باز خونه کودک بردمش با اینکه شلوغ هم نبود تا دو تا بچه که حتی ازش کوچیکتر بودن میومدن که سوار سرسره شن اون کنار میکشید میرفت سروقت یه بازی،دیگه که کسی نباشه

بچه من ک 4ماهشه هم همینطوره .خسته شدم.خونه دوتا مادربزرگش میبرمش  ولی توشهر نبردمش.وقتی مهمونی ...

وای مثل بچه من دقیقا همین طور بود 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

امیدوارم بتونیم بهم کمک کنیم  دیروز،باز خونه کودک بردمش با اینکه شلوغ هم نبود تا دو تا بچه که ...

بزار راحت باشه بهش گیر بدی حساس می شه

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)