2777
2789
عنوان

مهاجرت به هلند

| مشاهده متن کامل بحث + 22734 بازدید | 54 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بالاخره رفتید؟

نه عزیزم

من برای خواهر زادم سوال میکردم و پرسو جو 

انشالله قراره تابستون بره ولی احتمال زیاد دانمارک

گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉

دعا نویس خوب فقط مریم خانوم

‌09379570528

واقعی ترینه و کلاهبردار نیست

منم از نی نی سایت پیدا کردمش

حلالش باشه به جان دو تا بچه هام قسم معجزه ازش دیدم همه کار و زندگیمو درست کرده مدیونشم که دارم اینجا میگم

‌09379570528

به قران تبلیغ الکی نمیکنم دارم جون بچه هامو قسم میخورم با چشم دیدم کفش جلو پاهاش جفت میشه

موکل داره همه کارم میکنه

‌09379570528

هرکاری ازش بر میاد و ردخور نداره

منم دارم میگم که اونایی که مشکل دارن گره از کارشون باز بشه انشاالله

چرا ؟؟؟ علتش رو میگید؟؟؟

عزیزم اصولا با پناهنده ها رفتار خوبی نمیشه 

و احترامشون کمه و یکسری محدودیت هایی دارن 

و اینکه امکان داره اصلا بهتون پناهندگی ندن چون اگه کشورمون تقریبا اوضاع خوبی داره و خب یکجورایی پناهندگی برای جنگ زده ها بحساب میاد البته من  دقیقا نمیدونم ولی اینارو از یکجا شنیدم

اگر رهبرم فرمان دهد ارتش دنیا نتواند جوابم دهد😎............
والا پسر دوستمون رو وکیل 35تومن.گرفت 3سال پیش فرستاد رفت الان گفته 42تومن.میگیره قانونی میفرسته میری ...

خانم لطفا ادرس و شماره وکیلو میشه بدین 

کتاب چگونه  در هر کاری موفق شویم.نویسنده:فرشته صدری کانال تلگرام👇🏾@successssssssssssssssssssss