پسرم توی نه سال هست و تک نوه هست از هر دو سمت. خانواده ها خیلی میخوانش و همش هم تاکید میکنن نوه از فرزند عزیزتر هست. ولی خودم شخصا نمیتونم تصور کنم روزی بخوام یک نوه ام رو بیشتر از بچه ای که خودم زاییدم و بزرگ کردم دوست داشته باشم....نظرشما چیه؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
مامانم همیشه میگه،هی میگن نوه عزیزه برام جای تعجب داشت،حالا که نوه دارم،میبینم نه تنها عزیزتر از بچه،بلکه عزیزتر از هرانچه که داری،داشتی،خواهی داشت.اصلا در مقیاس نمیگنجه این قضیه🙄
مادره به نینی اش اصرار میکرد غذا بخوره... مادربزرگه به دخترش (همون خانم جوان) میگفت ولش کن بخواد میخوره، تو غذای خودت رو بخور!
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)