2777
2789

پسرم توی نه سال هست و تک نوه هست از هر دو سمت. خانواده ها خیلی میخوانش و همش هم تاکید میکنن نوه از فرزند عزیزتر هست. ولی خودم شخصا نمیتونم تصور کنم روزی بخوام یک نوه ام رو بیشتر از بچه ای که خودم زاییدم و بزرگ کردم دوست داشته باشم....نظرشما چیه؟؟

منم چند روز دیگه زایمان میکنم مامانم همین حرفو میزنه میگه منتظرم به دنیا بیاد ببینم این حرفا واقعیه یا نه 

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به همون دلیلی که ما بچه های داداش یا خواهرمونو بیشتر دوستشون داریم تا خودخواهربرادرامون 😂آخه سنمون بالاترمیره کوچولوها برامون جذاب ترن 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

چون تجربه نکردی

مثل بچه خواهرم که عزیز تر خواهر

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
منم چند روز دیگه زایمان میکنم مامانم همین حرفو میزنه میگه منتظرم به دنیا بیاد ببینم این حرفا واقعیه ...

چند روزی تا مادر شدن😍 ایجان بسلامتی

𝒀𝒐𝒖𝒓𝒆 𝒃𝒆𝒂𝒖𝒕𝒊𝒇𝒖𝒍 𝒂𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒊𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒕𝒓𝒖𝒕𝒉

چون نوه نداری

منم تا بچه نداشتم میگفتم،همه چی فقط همسرم😅

مامانم همیشه میگه،هی میگن نوه عزیزه برام جای تعجب داشت،حالا که نوه دارم،میبینم نه تنها عزیزتر از بچه،بلکه عزیزتر از هرانچه که داری،داشتی،خواهی داشت.اصلا در مقیاس نمیگنجه این قضیه🙄 

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴

اینو میگن ولی تهش هر کی بچه خودش رو میخواد.

یک جایی سه تا نسل بودند. 

یک مادر جوان و یک نی‌نی و مادرِ اون خانم جوونه.

مادره به نی‌نی اش اصرار میکرد غذا بخوره... مادربزرگه به دخترش (همون خانم جوان) میگفت ولش کن بخواد میخوره، تو غذای خودت رو بخور!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

البته از قدیم هم گفتن گوش عزیزگوشواره هم عزیز

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)