2777
2789
عنوان

مهاجرت به هلند

| مشاهده متن کامل بحث + 22734 بازدید | 54 پست
دوست من با مادرش ده سال تو کمپ بود آخرش اقامت ندادن رفت جای دیگه تازه واقعا نمیتونستن برگردن

وای واقعا؟

گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا وکیلتون هلندو پیشنهاد داد؟

خودش به المان و هلند میفرسته میگفت شرایط خوبی داره اخه

گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
من فکر کردم پناهندگی رو میگی  مهاجرت شاید خوب باشه پناهندگی اصلا

فرقش رو بهم میگید؟؟؟؟

من کلا میترسم از تغییر شرایط زندگیم اینجا هم شرایطمون خوب نیست ما از ابتدای امسال هنوز حقوق نگرفتیم 

فرقش رو بهم میگید؟؟؟؟

مهاجرت روش هایی داره مثلا تحصیلی یا شغلی یا پول میدی میری

پناهندگی یعنی دست خالی میری بعد میگی من برنمیگردم کشورم. باید بری تو کمپ پناهندگان که جای جالبی نیست. باید بمونی تا به کارت رسیدگی کنن اگه واقعا شرایط برگشت نداشتی مثلا سیاسی اونوقت میذارن بمونی وگرنه برت میگردونن

که برای دوستم ده سال طول کشید و بی حاصل. آخر رفتن امریکا

به ایرانی ها اصلا پناهندگی نمیدن. جز کیس های خاص

ببخشید خاص یعنی چه جوری؟؟؟ واقعا نمیدونم که میپرسم شرمنده

مهاجرت روش هایی داره مثلا تحصیلی یا شغلی یا پول میدی میری پناهندگی یعنی دست خالی میری بعد میگی من ب ...

وای چه جالب