2777
2789
عنوان

قرص گین آپ اصل

105 بازدید | 16 پست

ازکجا بگیرم اصلشو قبلا از سایت ترک فت میگرفتم الان زده اتمام موجودی

عطاری حاج محمد قابل اعتمادع؟؟

کد هدیه ۵میلی طلا از میلی گلد  milli-09qyk  ،کافیه میلی گلد رو نصب کنین و این کد دعوتو بزنین برای هر دومون ۵میلی طلا رایگان میده😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی مدت کوتاه فقط میتونی بخوری چون عوارض داره.نخوری هم برمیگرده ها من خوردم دارم میگم

از کجا اصلشو بگیرم

کد هدیه ۵میلی طلا از میلی گلد  milli-09qyk  ،کافیه میلی گلد رو نصب کنین و این کد دعوتو بزنین برای هر دومون ۵میلی طلا رایگان میده😍

معجون چی داد داخلش چی داره ؟ ,دست سازه ؟میشه بیشتر توضیح بدی گلم

بله، از خشکبار و عسل و مویز و سنجد و چند مدل عرقیجات ساخته شده، البته من کم خونی هم دارم و این معجون برای هر دوتاش یعنی هم لاغری و هم کم خونی مناسبه

راستش من سه دوره مصرف کردم.45 کیلو بودم.شدم 60 .اونایی که تو قوطی قهوە ای بودن با مارک برجسته ترکیه. رنگشونم سبز بود.ولی شما یک دوره مصرف کنید. من عوارضی ندیدم ازش مشکلی هم واسم پیش نیومد. دیگه نمیدونم که به خاطر بدن خودم بوده یا قرصش هم خوب بوده. ولی به صورت طبیعی چاق شدم.بعد اینکه دیگه نخوردم شاید 20 درصدش برگشت.ولی کاملا مث اول نشدم

بله، از خشکبار و عسل و مویز و سنجد و چند مدل عرقیجات ساخته شده، البته من کم خونی هم دارم و این معجون ...

چه جالب منم کمخونی دارم 

کدوم شهرین  میشه ادرس دکتر به منم بدین؟

چند کیلو چاق شدین و دارو دیگه توصیه نکرد؟

راستش من سه دوره مصرف کردم.45 کیلو بودم.شدم 60 .اونایی که تو قوطی قهوە ای بودن با مارک برجسته ترکیه. ...

از کجا اصلشو گرفتین؟؟

چه جالب منم کمخونی دارم کدوم شهرین میشه ادرس دکتر به منم بدین؟چند کیلو چاق شدین و دارو دیگه توصیه ن ...

هنوز نمی‌دونم چند کیلو،چون تازه شروع کردم و وزن نکردم خودم رو،ولی اطرافیان میگن دارم چاق میشم،

ببین اصفهان هست ولی اینترنتی با تماس تصویری واتس آپ هم میتونی ازش مشورت بگیری،آدم باسوادی هست.

09136032316

با این شماره روز کاری ساعت ۱۰تا ۱۳تماس بگیر و بگو نوبت طب سنتی میخوای

من خودم تهرانم و با تماس واتس اپ ویزیت شدم، داروها رو هم پست کردن