2777
2789
عنوان

احتمال چرخش جنین بریچ؟ 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 43612 بازدید | 90 پست
من ضربات پاش دقیقا تو چیزم     احساس میکنم یعنی مثل بچه شماس؟هفته۳۴م و بریچ

سلام منم الان 34 هفته ام و تو33 هفته رفتم سونو ک نینیم بریچه.من خیلی دلم میخوادطبیعی زایمان کنم .نمیدونم چیکارکنم با این شازده پسرک نمیخواد بچرخه.خخخخخخ.راستی وزن نینتون تو33 هفته چقدربود؟

میشه برای سلامتی بچه هام ی صلوات مهمونم کنید.   ***الهم صل علی محمد و آل محمد***
سلام منم الان 34 هفته ام و تو33 هفته رفتم سونو ک نینیم بریچه.من خیلی دلم میخوادطبیعی زایمان کنم .نمی ...

احتمالش کمه ولی بازم ورزش کنید و حرکتهای مربوط به چرخش جنین رو از اینترنت ببینید وآروم اروم انجام بدین

دخترک من تو ۳۳ هفته حدودا ۲۱۰۰ بود😙

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالش کمه ولی بازم ورزش کنید و حرکتهای مربوط به چرخش جنین رو از اینترنت ببینید وآروم اروم انجام بد ...

ازشمام بریچه؟

میشه برای سلامتی بچه هام ی صلوات مهمونم کنید.   ***الهم صل علی محمد و آل محمد***
سلام دوستان منم الان سی و‌چهار هفتم و دخترم هنوز بریچه،بنظرتون احتمال چرخیدنش چقدره؟نمیخوام بچرخه ک ...

توکلت به خدا باشه که بهترین رو برات میخواد، انشاالله که میچرخه! دوست من بچه اش سفالیک بود و رفت برای زایمان ظبیعی 10 ساعت درد شدید کشید و در آخر عمل شد، پس همون بهتر که آدم از اول بدونه که قراره عمل بشه

سلام دوستان نيني منم بريچه حركات پاهاش رو آخر واژنم زير رحمم احساس ميكنم خيلي درد آوره به نظرت ...

بله طبیعیه هنوز خیلی زوده تا هفته ۳۵-۳۶ صبر کن میچرخه

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
يكي از دوستام پيش ماما خونگي رفته بود واسه چرخوندنش ميگفت نچرخيد ولي جا به جا شد يكم از دردام كم شد& ...

نه عجله نکن ۸۰-۹۰٪ حتما خودش میچرخه

یه سری ورزش هست اونا رو یواش یواش خودت انجام بده فعلا

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼

خانما من 36 هفته و 4 روزمه دکترم برا چند روز دیگ سونو نوشت که اگه حالت بریچ مونده دستور سزارین بده .سوالم اینه وقتی دستور سزارین بدن و برا عمل بریم بیمارستان اونجا بفهمن بچه چرخیده دیگ عمل نمیکنن،؟؟

Biomedical Engineering
خانما من 36 هفته و 4 روزمه دکترم برا چند روز دیگ سونو نوشت که اگه حالت بریچ مونده دستور سزارین بده . ...

سلام عزیزم منم 34هفتمه بریچه دکتر گف36سونو بدم ب نظرت بریچ میمونه یا میچرخه سه تا سونو دیگم سفال بود زایمان اولمم طبعی بود

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60
سلام عزیزم منم 34هفتمه بریچه دکتر گف36سونو بدم ب نظرت بریچ میمونه یا میچرخه سه تا سونو دیگم سفال بود ...

نمیدونم والا .پسر من الان یک سالشه تا اخرین لحظه بریچ بود سزارین شدم. ولی میگن اگه بچه بریچ باشه چون بزرگ میشه دیگ چرخیدن براش سخته همون حالت میمونه. 

Biomedical Engineering
من چی بگم هفته ۳۳ رفتم گفتن جنین سفالیکه....😢😢😢😭😭😭😭من میخوام بریچ باشه دوس ندارم طبیعی بچم ب ...

سلام منم هفته 31رفتم گفت سفالیکه امکانش هست بچرخه بریچ باشه 

اگ سفالیک باشی سزارین نمیکنند