2777
2789
عنوان

احتمال چرخش جنین بریچ؟ 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 43619 بازدید | 90 پست
سلام نی نی تون چرخید؟ دکتر دوستم بهش میگفت صبر کنه ظاهرا اگه فشار بالانره و حرکات طبیعی باشه میگن صب ...

سلاااام

نه عزیزم الان تقریبا عرضی شده، تا ۳۵ بریچ بود

دکترم گفت تا ۳۹ صبر میکنه، ینی تا ۴۱ صبر کنه عیبی نداره؟؟

اگر اینجوری باشه بهش پیشنهادشو بدم بگم من مشکلی ندارم ببینم چی میگه

سلاااام نه عزیزم الان تقریبا عرضی شده، تا ۳۵ بریچ بود دکترم گفت تا ۳۹ صبر میکنه، ینی تا ۴۱ صبر کنه ...

حالا بپرس ببین چی میگه ان شاالله هرچی به صلاحته

یادتونه نوشتم یه دوست دارم اسمش مریمه و متولد اسفند که تو دبیرستان رشت باهاش دوست شدم، گمش کرده بودم و خیلی دنبالش بودم؟پیداش کردم به سختی😍زنگ زدم باهاش حرف زدم بعد تو واتس بهم پیام می‌دادیم اون بیشتر فرم پایان نامه شو میداد تا من بدم به دوستام پر کنن، بعد دیگه جواب نداد و رابطه شو قطع کرد 😅 بعضی وقتا حالم از محبتی که اشتباهی نثار یه عده کردم بد میشه...ولی خب من انسانم و ذاتا اهل محبت به دیگران ❤️ان شاالله محبت اهلبیت تو زندگی هامون جاری باشه 😍😻😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتم دکتر فشارم بالا بود، کم مونده بود بارداریم تموم شه🙄 خداروشکر آزمایشم خوب بود و ب خیر گذشت قر ...

پس به خیر گذشت 

نه بابا اینا دیگه نمیچرخن! من امروز سونو دارم ، غروب میرم پیشه دکترم که تاریخ زایمانو مشخص کنم احتمالا میزارم یا 30 خرداد یا 2 تیر ماه ، حالا دیگه هرچی خدا خواست همون میشه 

پس به خیر گذشت  نه بابا اینا دیگه نمیچرخن! من امروز سونو دارم ، غروب میرم پیشه دکترم که تاریخ ...

الی جون انشالا بسلامتی دخملتو بغل بگیری😘

من دیروز یهو دکترمو عوض کردم😐

دکتر جدیدم گفت شاید چرخیده باشه شنبه برو سونو و بعدش بیا پیشم

من اگر سز باشم احتمالا یه هفته بعد از شما میشه

ب منم گفت اگر نچرخیده باشه دیگه الان ورزش اینا جواب نمیده، فقط چون شکم دومته و سز هم نداشتی ممکنه موقع شروع دردای زایمان بچه بچرخه، حالا نمیدونم میخواد صبر کنه دردم شروع بشه یا دیگه میگه سزارین

تاریخت معلوم شد خبر بده🙂

الی جون انشالا بسلامتی دخملتو بغل بگیری😘 من دیروز یهو دکترمو عوض کردم😐 دکتر جدیدم گفت شاید چرخید ...

خب شاید انشالله این دکتر به کارش وارد تر باشه و بتونه کاری انجام بده 

من که دکتر دیگه گفت نمیچرخه ، چون بیمه تکمیلیم تا آخر این ماه تموم میشه به دکتر گفتم بزار تاریخ زایمانو آخر هفته

حالا احتمالا یا 4 شنبه یا 5 شنبه ، فردا باید برم باز با دکتر صحبت کنم ، گفت بی حسی از کمر میزنم حالا خدا کنه همه چی به خیر بگذره 

انشالله توام زایمان خوبی داشته باشی و پسرت سالم و سلامت بیاد بغلت  

خب شاید انشالله این دکتر به کارش وارد تر باشه و بتونه کاری انجام بده  من که دکتر دیگه گفت نمیچ ...

عهههه پس دیگه یکی دو روز بیشتر نمونده☺️ به خیر و خوشی عزیزمممم

میشه بعد زایمانت بیای برام از تجربت بگی؟ من تجربه طبیعی دارم هیچی از سز نمیدونم😬

ولی دکتر جدیدمو خیلی دوس دارم، شاید بشناسی دکتر موید محسنی، حالا انشاالله هرچی خیرمون هست پیش بیاد

عهههه پس دیگه یکی دو روز بیشتر نمونده☺️ به خیر و خوشی عزیزمممم میشه بعد زایمانت بیای برام از تجربت ...

مرسی عزیزم 

نمیدونم چون من تو خونه اصلا از اینترنت استفاده نمکنم شاید تا یه 2 هفته ای نتونم بیام 

ولی دوتا از دختر خاله هام دارن مامایی میخونن همه چی رو برام توضیح دادن

سلام دوستان، اینو برای کسانی مینویسم که بعدا این تاپیک رو میخونن، من تا ۳۹ هفتگی صبر کردم اما بچه نچرخید و سز شدم، دکترم میگفت حرکت گربه و ۴ دست و پا رو انجاج نده چون ممکنه برای بچه خطرناک باشه، بیهوشی کمر به پایین شدم موقع عمل دکتر گفت بند نافش کوتاه بوده که نتونسته بچرخه، بچه ام مستقیما با پا بود، بعضی بچه ها نشسته هستن اما بچه من وایساده بوده 😂😂😁

سلام دوستان، اینو برای کسانی مینویسم که بعدا این تاپیک رو میخونن، من تا ۳۹ هفتگی صبر کردم اما بچه نچ ...

ممنون كه تجربه ات رو باما درميون گذاشتي😇❤️🙏🏼

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼

سلام من امروز 35هفته و یک روزم نینیم عرضیه البته نزدیک به سفال

خیلی نگرانم.دلم میخواد سفال شه بچه سومم هست و دوتا طبیعی داشتم

چاردست و پا و سجده خیلی کم میرم واقعن جونی ندارم

ولی چراغ قوه مرتب دستمه

دعا کنین که سفال شه و راحت شم

سلام من امروز 35هفته و یک روزم نینیم عرضیه البته نزدیک به سفال خیلی نگرانم.دلم میخواد سفال شه بچه س ...

چراغ قوه چرا؟؟؟؟ تاثیری داره مگه؟؟؟ گناه داره😅

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
سلام دوستان، اینو برای کسانی مینویسم که بعدا این تاپیک رو میخونن، من تا ۳۹ هفتگی صبر کردم اما بچه نچ ...

من ضربات پاش دقیقا تو چیزم   احساس میکنم یعنی مثل بچه شماس؟هفته۳۴م و بریچ