2777
2789
عنوان

مادر شوهرم داره واسه ما دنبال خونه میگرده 😡😦

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 117 پست
ببخشید طولانی شد. بهم بگید چه جوری از شرش خلاص شم که کار به دعوا و توهین نکشه

الان توی فکر دعوا وتوهین هستی؟؟؟؟.اصلابرات مهم نباشه.

ول کن بابا خودتو نجات بده 

اصل کاری خودتو و بچه هاتین

بگو تحت هیچ شرایط برنمیگردیم تازه میخواهیم دورتر ودورتر هم بریم

سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه شبایی که میموند خونه ما جا مینداختن دوتایی تو حال ور دله هم میخابیدن منو میفرستادن تو اتاق. شوه ...

اه اه چه لوس.منم مادرشوهرم یکم بهش رو بدم از این کارا میکنه.پسر کوچیکش که تا نزدیک سی سالگیش باید دستشو میذاشت رو گونه ی مادرشوهرم تا خوابش ببره😕😕الانم مثل چی بهش وابسته اس 35سالشه جرات نداره زن بگیره

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
تازه شبایی که میموند خونه ما جا مینداختن دوتایی تو حال ور دله هم میخابیدن منو میفرستادن تو اتاق. شوه ...

وای اعصابم خورد شد

ناز و عشوه بیا برا شوهرت تو این جور مواقع

و بگو میترسی از تنهایی

عزیزم هیچی نگو  هیچ واکنشی نشون نده همسرت چی میگه وقتی مادرش میگه باید یرگردین و داره دنبال خ ...

میگه جمعه میام میبینم. کلا شوهرم دهن بینه زود نطرش عوض میشه

💐🌹🍁🌸

واااا

جدی حرف بزن باهاش

بگو یا منو بچه هام یا مامانت

چه مادر بیشعوری

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
به خدا با دوتا بچه دست تنها اسباب کشی کردم باز میگه اسباب کشی کن گفتم من نمیتونم گفت دخترام میان کمک ...

بگو شما که میشناسید منو 

همه کارمو خودم انجام دادم و میدم و هیجکسم تا الان به کمکم نیمده

بعدم بگو فلانی (اسم شوهرت)از خونمون خیلی راضبه 

نه هی غر میزنه

بگو زن گرفتنت چی بود پس

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

عزیزم میشه بیای من کتکت بزنم دلم خنک بشه؟😠

اینقدر از ادمهایی که درمقابل ظلم ودخالت سکوت میکنن ناراحت میشم که نگو😬

ببین نوبتی باشه بگو نزدیک خانواده ی خودم میخوان برم والسلااااام

اسمون اومد زمین برنگرد نزدیکش

احترام گذاشتن به جای خود اگه مادرادم کاری داشته باشه بچه وظیفشع اما دراین حد لوسبازی😤

سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇