2777
2789

اگه هکر باشه که صد در در صد.   ولی اگه  ایمیل و رمزتو داشته باشه یا خوش برات درست کرده باشه.   باز میتونه مثلا الان من اینستای دوستمو که باهاش قهرم. رو بستم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها من واسه پیجم ایمیل خودمو ندادم پس ینی امکانش نیست؟البته منظورم واسه هکر نیس

اگه رمزتو کسی نداشته باشه نه 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
نه اصلا یه ایمیل الکی نوشتم

خب   برای چی میگی. چرا شک کردی پس؟؟  تغیریی کرده اینستات؟

خب   برای چی میگی. چرا شک کردی پس؟؟  تغیریی کرده اینستات؟

نه هیچ تغیری نکرده الکی وسواس گرفتم به یه نفر شک میکنم که نکنه هکم کنه

ایمیله رو هم یه ایمیل الکی زدم بعدشم هزار بارم پسوورد اینستامو عوض کردم

خلم دیگه :))))

نه هیچ تغیری نکرده الکی وسواس گرفتم به یه نفر شک میکنم که نکنه هکم کنه ایمیله رو هم یه ایمیل الکی ز ...

😂

خیالم راحت باشه ینی؟ :((((

یه راه دیگه هم. هس اگه  گوشیت در دسترس کسی باشه. شماره تلفنشو. بده. تو قسمت تنظیماتت. میتونه با رمز و اکانت شما. وارد شه. چون  رمز به شمارش اس میره 

شمارت و دادی به اینستات؟؟ یا فقط همون  ایمیل؟؟  اگه ندادی برو قسمت. ادیت پروفایلت. ببین شماره داره  یا خالیه 

نه شمارمو ندادم  فقط یه ایمیل الکی

خب پس برو نگاه کن تو تنظیماتش.