2777
2789

این داستانی ک میگم  راجب زنیه که ۲۰ سال باردار نمیشد و هر دکتری و دارویی و درمانی  رو امتحات کرده بود ولی فایده ای نداشت و خانواده خودش و شوهرش ناامید شده بودند ولی زنه همچنان امید داشت

صبور باش، چیزهای خوب زمان میبرند؛؛امپراطوری ها یک روزه ساخته نمی شوند

یه سال که عاشورا بود این پشت دسته هایی که میبرن داشت با خدای خودش رازونیاز میکرد که به خدای خودش با گریه گفت خدایا راضیم به رضات راضیم بهم بچه ای بدی که مثل حضرت ابوالفظل دست نداشته باشه

و چند ماه میگذره که زنه حامله میشه و یه پسر دوقلو خدا بهش میده ولی تو سونوگرافی مشخص میشه که دوتاشون دست ندارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میره خونه همه خانوادش ناراحت بودن و میگفتن بچه هارو باید از بین ببری بچه ای ک دست نداشته باشه به چه دردی میخوره ولی زنه میگه نه هرگز اینکارو نمیکنم من از خدا خواستم و خدا حاجتمو بهم داده بدنیاشون میارم 

چند ماه دیگه زنه میره برای سونوگرافی اخرش اونجا مشخص میش بچه ها دست داشتن ولی دستشون پشتشون  مخفی شده بوده جوری ک سونوگرافی تشخیص درست نداده بوده و بچه هاش صحیح سالم بدمیا میاد الان اسم یکیش حسینه اسم یکیش عباس 😍😍