2777
2789
عنوان

اینجور خونه چطوره بنظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 54 پست
خونه 

يعني قولنامه از خونه اي ك خريديم؟

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
اگه به دلت نشسته بخر مبارک باشه    

ننشسته ولی خونه خوبم ندیدم این چن وقت که میگردیم

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره همسرم میگه راهرو و آسانسورم رومتراژ حساب میکنن اصلا به خونه72نمیخوره

همون پس. آره گلم. یهو میبینی 5،6 متر از متراژ راهرو هست. بخاطر همین خونه کوچیک ميشه. بازم بقیه جوانبش رو بسنج. ببین به دل خودت ميشينه یا نه. 

72 متری، اتاقش چرا يه دونه 9 متریه فقط؟ پرتی زیاد داره؟ پذیراییش چطوره؟ نور از آشپزخونه بقیه جای خون ...

اره در ورودی تا حال یه فضای مربعی بزرگه.پنجره اشپزخونش بزرگه ولی من شب رفتم نمیدونم

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!
من تو دوخوابشم وسیله هاموبزورجادادم

همین دیگه بری تک خواب سختت میشه اگه تخت مبل وغذاخوری و بچه هم داری اونم تخت کمد داره اینجوری نمیتونی جانکنی 

یکیم طبقه چهار بدون اسانسور 

سخت نیس یکم 

اگه میتونی بخر بده مستاجر 

چند میخواید بخرید وکجا

من اشتهاردم.112تومن میشه متری تقریبا 1500خورده ای

همین دیگه بری تک خواب سختت میشه اگه تخت مبل وغذاخوری و بچه هم داری اونم تخت کمد داره اینجوری نمیتونی ...

آسانسور داره.خودمم بچه ندارم غذاخوری ندارم.تختمم سرویسشوکامل نگرفته یه درآورشو گرفتم وخودتخت البته با یه دراوربزرگ دیگه

[QUOTE=66573346]من اشتهاردم.112تومن میشه متری تقریبا 1500خورده ای[/QUOTEبه دل خوش 

فدات عزیزم ولی ازهمینم 40تومنش وامه

عزیزم به پولت باید نگاه کنی اگه دو خواب گیرت نمیاد همینو بخر

نه دنبال چند سال ساخت بگرد مر ترجیحم اینه خونه که سند داره بخرم چون ممکنه چند سال دوندگی داشته باشه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
آسانسور داره.خودمم بچه ندارم غذاخوری ندارم.تختمم سرویسشوکامل نگرفته یه درآورشو گرفتم وخودتخت البته ب ...

کمد داره؟

بچه نداری بخر پس چند سال دیگه دوخوابش کن

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
اره در ورودی تا حال یه فضای مربعی بزرگه.پنجره اشپزخونش بزرگه ولی من شب رفتم نمیدونم

منم خونه ام همينجوریه. با همین متراژ ولی فقط دو خوابه است. اگه خودت فکر میکنی مناسبه بگیر گلم. بازم ما از نزدیک ندیدیم. والا بازار جوري شده آدم از فردا خبر نداره. 

عزیزم به پولت باید نگاه کنی اگه دو خواب گیرت نمیاد همینو بخر نه دنبال چند سال ساخت بگرد مر ترجیحم ا ...

سندش یه ماه دیگه میاد چون40تومن سازنده ام دست مامیمونه مجبوره زودامادش کنه.چن سال ساختا خیلی داغونن هرسال افتاده دست یه مستاجر داغونش کردن