2777
2789
عنوان

اینجور خونه چطوره بنظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 54 پست
منم خونه ام همينجوریه. با همین متراژ ولی فقط دو خوابه است. اگه خودت فکر میکنی مناسبه بگیر گلم. بازم ...

منم بخاطربازار بخدا.وگرنه داریم ماشینم میفروشیم فعلا پراید باباموبیاریم

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!
منم بخاطربازار بخدا.وگرنه داریم ماشینم میفروشیم فعلا پراید باباموبیاریم

اشکالی نداره گلم. همینم خدا رو شکر. ايشاالله چند وقت ديگه دو خوابه میخری. منم مستاجرم عزیزم. اگه نخری دو روز ديگه ارزش پولت یهو نصف ميشه. ايشاالله که هر چی خیر و صلاحته همون بشه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکالی نداره گلم. همینم خدا رو شکر. ايشاالله چند وقت ديگه دو خوابه میخری. منم مستاجرم عزیزم. اگه نخر ...

مرسی عزیزم کاش همه آدما مثل شما بودن انقد ادمو دلگرم میکردن عوض نا امیدکردن

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!

بخر گلم خاک خوبه ماشین میاد جاش اما خونه سال دیگه خیلی فرق میکنه من فروردین پارسال با پولم میتونستم نو ساز بخرم 15 متر بزرگتر نشد بهمن خریدم چند سال ساخت 

انشاالله خونه ارزوهات باشه هر روزت اتفاقای خوب باشه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
بخر گلم خاک خوبه ماشین میاد جاش اما خونه سال دیگه خیلی فرق میکنه من فروردین پارسال با پولم میتونستم ...

قربونت عزیزم انشاءالله توام به هرچی تودلت هست برسی

عزیزم اگه دو.خواب گیرت میاد با پولت دو خواب ارجحیت داره  دیگه .  اخه یه خواب کمتر کسی زیر بارش میره .  ولی سعی کن یه چیزی بخری با این اوضاع گرون میشه ارزش پولت میاد پایین . اگه چند سال ساخت بخری و بتونی داخلش رو مرتب کنی و یه رنگی بزنی کابینت عوض کنی اونجورم خوبه .