2777
2789
عنوان

اینجور خونه چطوره بنظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا هفتاد متر بهتره دو خواب باشه و این که پذیرایی پنجره داشته باشه بازم خود دانی

والا منم موندم میگن 72 ولی الانم تو72میشینم دوتا اتاق بزرگ داره وحال واشپزخونشم معمولی.بنگاهیا همه دروغ میگن سندشم حالا نیومده

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!
اخه یهومن به دلم میشینه بعدانقدبقیه میان درموردش نظرمیدن ایراد میگیرن که نظرم عوض میشه

عزیزم زندگی براساس حرف مردم ادمو بیچاره میکنه

هرچی دلت میگه همون رو بکن

بیخیال حرف مردم

حتی اینجام نباید میگفتی

من خونم این سبکی هست عالیه از همه مهمتر سرویس بهداشتیم رو به روی درب ورودیه و تو پذیرایی نیست 

آفریت دقیقا همینطوریه

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!
اخه یهومن به دلم میشینه بعدانقدبقیه میان درموردش نظرمیدن ایراد میگیرن که نظرم عوض میشه

وقتی یه چیزی به دلت میشینه پیش دیگران انقد ازش تعریف کن که جرات نکنن نظر بدن😑😑😑

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
کسی اینجا قول نامه ای داره 

يعني چي؟

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
والا چی بگم تا حالا مستاجر بودی خونه چند متری و چند خوابه مینشستی 

من تو دوخوابشم وسیله هاموبزورجادادم

والا منم موندم میگن 72 ولی الانم تو72میشینم دوتا اتاق بزرگ داره وحال واشپزخونشم معمولی.بنگاهیا همه د ...

احتمال 99 درصد راهرو داره. درسته؟ آخه خونه های راهرو دار کوچکتر از متراژ واقعی نشون داده ميشه.

از عکست اسکرین شات بگیر حجمش کم شه بعد بزار

همین انتخاب تصویر میزنم اصلا بازنمیشه اون صفحه گزارش میزنه خودش میاد بیرون

احتمال 99 درصد راهرو داره. درسته؟ آخه خونه های راهرو دار کوچکتر از متراژ واقعی نشون داده ميشه.

آره همسرم میگه راهرو و آسانسورم رومتراژ حساب میکنن اصلا به خونه72نمیخوره