2777
2789
عنوان

امروز تولدم بود.حتی یک نفر بهم تبریک نگفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 58 پست

من یه سال مجرد بودم هیچکس تبریک نگفت خودمم یادم نبود 😐یه هفته بعد فهمیدم عه هفته پیش تولدم بوده

تولدت مبارک عزیزم 😐حداقل انقدر گیج نیستی و خودت تولتو یادت بود منه داغون چی بگم😁

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
اهان دیدی اینم یه نمونه دیگه حی وحاضرپس نبینم گریه کنی بیخیال تنت سلامت ایشالله ۱۲۰سال عمرکنی هیچ مه ...

من تولد همه ی خونوادمو یادم میمونه.یه تبریک خالی برام کافی بود.هیچی از کسی نمیخواستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من که کلی ذوق میکنم روز تولدم.چند تا بانک که دیگه توشون حساب ندارمم تبریک میگن.وهمراه اول.تازه ی ...

به همسرم تبریک میگن

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

تولدت مبارک 

منم  اگر همراه اول رو نداشتم تا الان دق میکردم فقط اونه بهم تبریک میگه یه روزم مکالمه رایگان کادو 

زیاد غصه نخور یه چند سال بگذره پوستت کلفت میشه

ایشاا... تولد صد سالگیت رو جشن بگیری

اشک شادیه شمعو نگاه کن که واست میچکه چیکه چیکه 

کام همرو بیا شیرین کن بیا کیکو ببر تیکه تیکه

همه جمع شده ان دورت عزیزمل بوسه میدن تا بچینی

در جشن تولدت عزیزم همه انگشترن تو نگینی 😍😍

تولد تولد تولدت مبارک 💚💚💛💛💜💖🎁🎀🎄🎂🎊

بیا عشقم من اهنگم برات خوندم 😂صدام افتصاحه ها تو با صدای اندی تو ذهنت پخشش کن😂😂ایشالا صد سال زنده باشی عزیزم

اره همراه اول بهت تبریک میگه ویه کدمیده هروقت تااخرین ساعت روزتولدت فعالش کردی ۲۴ساعت مکالمه درون شب ...

البته من فقط مصرف نت دارم اصولا نه با کسی تماس دارم نه کسی تماس باهام میگیره . شما چرا خانوادت یادت نبودن

عزیزم مردم یادشون نمیمونه انقدر بدبختی دارن من از قبل به شوهرم میگم فلان روز تولدمه ها که یادش نره ت ...

یه دوستی داشتم میگفت از یک ماه قبل تولدم شروع میکردم به شوهرم میگفتم  علی 30 روز دیگه تولدمه باز فرداش میگفتم 29 روز دیگه تولدمه  و همیشه میگفت باشه برات کادو میخرم میگه تا روز تولدم هروز میگفتم تولدمه بعد میومد خونه دست خالی میگفت عه یادم رفت 😂

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........

تولدت مبارک عزیزدلم، در عوض فردا کاری کن ک بهت خیلی خوش بگذره برو واس خودت کادو بخر کیک بخر بعد ببر خونه به همه بگو تولدمه تا خجالت بکشن😁 و سال دیگه جبران کنن و ازشون پول بگیر بعنوان کادو و جریمه و برو حالشو ببر

دنباله بادبادکی در کف باد.                            من بودم و بی خیالی من،کودکی ام.