2777
2789

من یه همکلاسی داشتم  الان بعد ۲۰ سال فرسنگ ها از اون مدرسه دوریم و خونه همدیگه میریم با شوهرمن و پارتنر اون

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بده واقعا فک کن دبیر صدات بزنه تو هنینطوری خاب فک میکنن سکته کردی

آره تو هر شرایطی نمیشه آبرومون میره جوک بچه ها میشیم😂😂 مثلا موقعی که تدریسو شروع میکرد میدونستم تا نیم ساعت حداقل صدا نمیزنه

برخلاف خیلیا هیچقوت از درس خوندن و مدرسه متنفر نبودم، 

الانم  درس خوندن و دوست ولی واقعا دیگه نمیخوام پامو بذارم تو مدرسه، امیدوارم این دوسال باقی مونده به خوبی و خوشی تموم شه😭😂

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ

هوای گرگ و میش رو دوست داشتم مخصوصا اگه بارون هم میبارید با تک تک سلولهام لذت میبردم

شیفت ظهر رو وقتی ماه رمضون بود دوست داشتم چون تا برسم اذان میداد منم روزه میبودم

خودم برا خودم غذا گرم میکردم یا میرفتم نون میگرفتم یواش مادرمو بیدار میکردم که نون گرفتم 

هر سه دوره برام قشنگ بود مخصوصا ابتدایی و راهنمایی

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
هوای گرگ و میش رو دوست داشتم مخصوصا اگه بارون هم میبارید با تک تک سلولهام لذت میبردمشیفت ظهر رو وقتی ...

خوش بحالت من اينجوري نبودم خيلي خوبه مستقل بار اومدي من همه چيو اماده ميكردن

کلا خیلی درس خون بودم و زرنگ

معلم کلاس سومم خیلی تنبلم بود حوصله نداشتم به من گفت کتاب قران رو تو به بچه ها درس بده

معلم قران بچه ها من بودم یادش بخیر تا آخر سال به یه بدبختی قران تموم شد 😂

کلاس ششم بودم ، چند روزی میشد با دوست صمیمیم قهر بودم ، بعدش آشتی که کردیم از شوخی افتادیم به جون همدیگه و کتک زدیم همو 😂😐

بچه ها فک میکردن ما داریم واقعی دعوا میکنیم میومدن جدامون میکردن ما دوباره شروع میکردیم 😂

هیچی دیگه معلم اومد سرکلاس و میخواست کلاس من رو عوض کنه که باز همون دوست صمیمیم گفت خانم ما داشتیم شوخی میکردیم و نزاشت خانم جدامون کنه 😂🥲

البته معلم هم منو دوست داشت وگرنه حتی اگه کلاسم رو عوض نمی‌کرد یه منفی چاق و چله برام می‌داشت که خدارو شکر نزاشت 😂🤲

اما خوب پیشنهاد میکنم شما از این کارا نکنید کلی استرس داره 😊

خوش بحالت من اينجوري نبودم خيلي خوبه مستقل بار اومدي من همه چيو اماده ميكردن

الان پسرمم که دومه خودش تکالیفش ر مینویسه برنامه میزاره جورابهاشو میشوره

حتی اگه ببینه سر دردم واسه خودش نیمرو میپزه 😂😂😂 عاشق آشپزیه

هر کسی یه مدلی میشه قرار نیست همه مثل هم باشن گلی

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم