2777
2789
عنوان

امروز تولدم بود.حتی یک نفر بهم تبریک نگفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 58 پست

عزیزم گلم تولدت هزاران بار مبارک. انشالله صدوبیست ساله بشی و تنت سالم باشه و به آرزوهات برسی، به این روزا هم بخندی

پست منو نپسندید یعنی لایک نکنید. فقط پاسخ دارید برام بذارید. ممنونم. 
یه دوستی داشتم میگفت از یک ماه قبل تولدم شروع میکردم به شوهرم میگفتم  علی 30 روز دیگه تولدمه با ...

اون دیگه یا خیلی گیج بوده یا خیلی زرنگ😐😐😐😐😂😂😐😐

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تولد همه ی خونوادمو یادم میمونه.یه تبریک خالی برام کافی بود.هیچی از کسی نمیخواستم

میدونم درکت میکنم ولی الان مشغله هازیاده ،به دل نگیرچیبگم اخه

میشه مهون دلاتون یه صلوات خیلی نیازمندخدامم توروخداقسم😭

تولدت مبارک عزیزم.اشتباه کردی دیگه باید کیک میگرفتی برای خودت 

بعدشم مگه چی میشه قبل تولد مثلا چند روز مونده بگی آقایی امسال تولدم میخوام از فلان جا کیک بگیرم یا یه چیز غیر مستقیم در مورد ماه تولدت 

من کیک میگیرم میرم خونه مامانم اینا شامم درست میکنم میبرم با خودم به داداش و خواهرمم میگم بیان

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
اون دیگه یا خیلی گیج بوده یا خیلی زرنگ😐😐😐😐😂😂😐😐

نمیدونم لابد زیاد مشغله کاری داشته یادش نبوده 

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........
یه دوستی داشتم میگفت از یک ماه قبل تولدم شروع میکردم به شوهرم میگفتم  علی 30 روز دیگه تولدمه با ...

جریان منم همینه از یک سال قبل به خانوادع فامیل همه کس میگم بیست مرداد تولدمه . بعد دقیقا همون روز هیچ کس حس و حال نداره برام کاری بکنه حتی پارسال مهمون دعوت کردم هیچ کس نیومد همه بهانه اوردن حتی مادرمم نیومد من بودمو یه کیک بزرگو ۲ نفر مهمون  

البته من فقط مصرف نت دارم اصولا نه با کسی تماس دارم نه کسی تماس باهام میگیره . شما چرا خانوادت یادت ...

گفتنی میگن مگه بچه ای من خانواده ی صنتی وخشکی دارم،البته دوتاازخواهرهام وخواهرزاده هام تبریک گفتن اونم چون یه روزبایکی ازخواهرزاده هام تولدمون فاصله داره اون دومردادمن سه مردادچون من تبریک گفتم بهش ،وگفتم فرداتولدمه یه جورتقلب رسوندم،من زیاددیگه حساس نیسم گلم

میشه مهون دلاتون یه صلوات خیلی نیازمندخدامم توروخداقسم😭
جریان منم همینه از یک سال قبل به خانوادع فامیل همه کس میگم بیست مرداد تولدمه . بعد دقیقا همون روز هی ...

الهی زنگ میزدی  ماهم میومدیم 

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........