2777
2789
عنوان

امروز تولدم بود.حتی یک نفر بهم تبریک نگفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 58 پست

کاش خودت واسه خودت کیک میگرفتی

یه سال رو شوهرم یادش نبود خودم کیک گرفتم وشمع فوت کردم

شوهرم که اوم یه تیکه بهش دادم باچای

تعجب کرد گفتم تولدم بود خودم واسه خودم گرفتم😅😅

زنی که به خود عطر نزند آینده ای ندارد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولدت مبارک ان شاءالله صد سال زنده باشی و سلامت و شاد زندگی کنی قصه نخور پیش میاد مطمئنا اطرافیانت دوستت دارن شاید خیلی مشغله دارن و یادشون رفته

#من-یک-حامی-اهدای-عضوم 
منم روز شنبه همین حال تورو داشتم فقط بانک بهم تبریک گفت دیگه هیچ کس. الان بعد دوروز حالم بهتر شده

اهان دیدی اینم یه نمونه دیگه حی وحاضرپس نبینم گریه کنی بیخیال تنت سلامت ایشالله ۱۲۰سال عمرکنی هیچ مهم نی بهت تبریک بکن یان،جشن بگیرن یان مهم خودتی هااا

میشه مهون دلاتون یه صلوات خیلی نیازمندخدامم توروخداقسم😭

عزیزم مردم یادشون نمیمونه انقدر بدبختی دارن من از قبل به شوهرم میگم فلان روز تولدمه ها که یادش نره توام باید میگفتی 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
اولین بار بود که حتی شوهرمم یادش نبود.

میزدی  دو تیکش میکردی پرفسور ایشترینگیان  می فرماید در این مواقع  ریختن خون شوهر حلال است 

تولدت مبارک خانوم 😍

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........

وای من که کلی ذوق میکنم روز تولدم.چند تا بانک که دیگه توشون حساب ندارمم تبریک میگن.وهمراه اول.تازه یکی از بانکها روز تولد منو به اون تبریک میگه.😁😁😁😁😁😁

بقیه هم یادشون نیست.منم بعدا تلافی میکنم😂😂😂😂😂

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
دم همرا اول گرم چرا ایرانسل هدیه نمیده

اره همراه اول بهت تبریک میگه ویه کدمیده هروقت تااخرین ساعت روزتولدت فعالش کردی ۲۴ساعت مکالمه درون شبکه وتلفن خونگی بهت میده خیلی خوبه دمشون گرم

میشه مهون دلاتون یه صلوات خیلی نیازمندخدامم توروخداقسم😭