کربن مدیر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 93 عنوان امروز تولدم بود.حتی یک نفر بهم تبریک نگفت... | مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 58 پست بجز دو تا بانک که پیامک تبریک واسم فرستادن هیچکس از تولدم یادش نبود. یک ساعته دارم گریه میکنم.واقعا برای هیچکس مهم نبودم. 1397/05/23 | 00:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همراز_خاتون عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 2694 دیونه ناراحت تشو من هزسال ابجیم برام باهمسرش کیک وکادو تدارک میبینن هزسال ها ولییییی همسزخودم ک توعقدیم اولین تولدمد فک میکرذم خیلی لاکچزی تدارک ببینه کللا تبریک نگف
نازدار۹۷ عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 2583 کاش خودت واسه خودت کیک میگرفتییه سال رو شوهرم یادش نبود خودم کیک گرفتم وشمع فوت کردمشوهرم که اوم یه تیکه بهش دادم باچایتعجب کرد گفتم تولدم بود خودم واسه خودم گرفتم😅😅 زنی که به خود عطر نزند آینده ای ندارد....
unyeki عضویت: 1397/04/30 تعداد پست: 668 تولدت مبارک ان شاءالله صد سال زنده باشی و سلامت و شاد زندگی کنی قصه نخور پیش میاد مطمئنا اطرافیانت دوستت دارن شاید خیلی مشغله دارن و یادشون رفته #من-یک-حامی-اهدای-عضوم
کربن مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 93 از همتون ممنونم.بخدا چشام پر اشکه چون من فقط توقع داشتم یادشون باشه.همین...
بارانیده عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 15965 والامنم مثل تو،فقط همراه اول یه روزبهم رایگان مکالمه داد،بانک هم تبریک فرستاد،ناراحت نشوگلم الان تنه ... دم همرا اول گرم چرا ایرانسل هدیه نمیده
مردادیم عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 2057 منم روز شنبه همین حال تورو داشتم فقط بانک بهم تبریک گفت دیگه هیچ کس. الان بعد دوروز حالم بهتر شده اهان دیدی اینم یه نمونه دیگه حی وحاضرپس نبینم گریه کنی بیخیال تنت سلامت ایشالله ۱۲۰سال عمرکنی هیچ مهم نی بهت تبریک بکن یان،جشن بگیرن یان مهم خودتی هااا میشه مهون دلاتون یه صلوات خیلی نیازمندخدامم توروخداقسم😭
نااازخاتون عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 4494 خوشبحالت حداقل تو دوتا بانک حساب داری بهت تبریک میگن😁😁😁تولدت مباااااارک😍😍 و خدایی که در همین نزدیکیست......❤❤
ماتیسا1372 عضویت: 1397/03/18 تعداد پست: 3232 حالا باز خوبه تو دوتا حساب بانکی داری بهت تبریک بگن😂من همونم ندارم که بگن بعضی چیزا جبره، اختیار نیس..!
liliasali عضویت: 1396/04/23 تعداد پست: 12534 عزیزم مردم یادشون نمیمونه انقدر بدبختی دارن من از قبل به شوهرم میگم فلان روز تولدمه ها که یادش نره توام باید میگفتی گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍♥️
minna عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 1712 گریه چرا عسل خانم تولدت مبارکککک🌷خودت فردا برو بهترین کادو رو برا خودت بگیر😊
sمهربانو عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 2599 اولین بار بود که حتی شوهرمم یادش نبود. میزدی دو تیکش میکردی پرفسور ایشترینگیان می فرماید در این مواقع ریختن خون شوهر حلال است تولدت مبارک خانوم 😍 من همان تنهای همیشه هستم فقط گاهی یکی هست کنارم دل گرمش بودم اما خدا ! اوهم گاه بی گاه میرود و می آید دلتنگش میشم زیاد اما چه کنم .........
ماتیسا1372 عضویت: 1397/03/18 تعداد پست: 3232 خوشبحالت حداقل تو دوتا بانک حساب داری بهت تبریک میگن😁😁😁 تولدت مباااااارک😍😍 چه باهم گفتیم😄😅 بعضی چیزا جبره، اختیار نیس..!
setarehkhanoom عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 5378 تولد تولد تولدت مبارکhttps://googl/fWKKWp بزن رو لینکککک ❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...
sh-m عضویت: 1396/03/30 تعداد پست: 4712 وای من که کلی ذوق میکنم روز تولدم.چند تا بانک که دیگه توشون حساب ندارمم تبریک میگن.وهمراه اول.تازه یکی از بانکها روز تولد منو به اون تبریک میگه.😁😁😁😁😁😁بقیه هم یادشون نیست.منم بعدا تلافی میکنم😂😂😂😂😂 در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
مردادیم عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 2057 دم همرا اول گرم چرا ایرانسل هدیه نمیده اره همراه اول بهت تبریک میگه ویه کدمیده هروقت تااخرین ساعت روزتولدت فعالش کردی ۲۴ساعت مکالمه درون شبکه وتلفن خونگی بهت میده خیلی خوبه دمشون گرم میشه مهون دلاتون یه صلوات خیلی نیازمندخدامم توروخداقسم😭