2777
2789
عنوان

بيمه عمر پاسارگاد

| مشاهده متن کامل بحث + 46138 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هستم ولی منم ترسوندی العان

دوست عزیز شرکت بیمه ای شما یک شرکت بیمه ای اتکایی یعنی سطح توان مالیش درحدی بالاست که حتی شرکت های بیمه ای دیگه هم زیر نظر میتونه داشته باشه وبیمشون کنه

واقعا کلاهبردارن اولش که همه چیز و نمیگن  نمیگن امسال صدتومن میدی ماهی، سال دیگه ماهی ۱۲۰ مید ...

نماینده ای که به شما برخورده واقعا درست برخورد نکرده وشما میتونین الحاقیه بزنین ونحوه پرداخت وضریف افزایش حق بیمه و‌...طبق میلتون تغییر بدین ولی یک چیزی هست درموقع خسارت ضریب افزایش حق بیمتون هر چقدر بیشتر باشه بیشتر به نفعتونه 

میگن زیر نظر بانک مرکزیه اولین بیمه ایرانه اینا هم همش دروغه  من بعدش تحقیق کردم تو گوگل زدم ...

سایتی که رفتین احتمالا معتبر نبوده پایه کار ما صداقته ومطمعنن اعتبار برندمونو با دروغ از بین نمیبریم

بچه ها ی سوال ممنون میشم جواب بدید اگه بیمه عمر پاسارگاد داشته باشید بعد از ۵ سال که ماهی ۱۰۰هزار تو ...

شما میتونید طی سال از خدمات استفاده کنید واخر قرار داد بازنشتگیتونو طبق میلتون یکجا یا ماهانه بهتون میدن

بیمه پاسارگاد و همه بیمه ها زیرنظر بیمه مرکزی هستن در صورت بروز هرگونه مشکل بیمه مرکزی کلیه خسارت وارده بر شما رو پرداخت میکنه. بیمه حسنی که داره اینه هم سرمایه گذاری هست هم درمانی. اگه شما پولتون و در بانک بگذارید بنطرتون با ماهی ۱۰۰ تومن چقد سود دریافت میکنید در بیمه شما با ماهی ۱۰۰ ۱۶ تا ۲۴ درصد سود دریافت میکنید علاوه بر این است بانک درصورت بروز حادثه یا بیماری پولی به شما پرداخت میکنه ولی در بیمه شما با ماهی ۱۰۰ میتوانید از خدمات درمانی در کلیه بیمارستانها چه دولتی و چه خصوصی استفاده کنید. اصلا نگران نباشید و مطمئن باشید بهترین کار را انجام دادید

عالی بود کاملا درسته منکه ۶ ساله بیمه ی پاسارگادم یکبار خسارت گرفتم ۱۰ میلیون با اینکه فقط ۳۰۰ هزارتومن قسط داده بودم چند بارهم وامش رو گرفتم همه ی فامیل و خانواده هم بیمه ی پاسارگادن از نظر عمل ب تعهداتش عالی بوده در ضمن من ناگفته نماند که من مشاور خوبی داشتم که از همون اول همه رو کاملا برام روشن کردند خودم تهرانم اما مشاورم اصفهانه اگه خواستید شمارشو بدم بهتون

کلاه بردار نیستن اگر از نماینده مطمئن یا از سایت رسمی بخرید خیالتون راحت باشه سایت رسمی بیمه عمر ...

https://pasargadinsurance.ir یعنی این معتبر نیست؟

همیشه دوست داشتم برای دیگران الگو باشم ولی متاسفانه درس عبرتم😬😁
دوست عزیز اصل کار ما بر پایه صداقته و نماینده که براتون قرارداد انجام داده باید همه اطلاعات کامل بهت ...

ببخشید تاپیک برا چند سال پیشه ولی من بیمه عمر هستم اگز بخوام بیمه زایمان شم باید ماهی چقدر پر اخت کنم

عالی بود کاملا درسته منکه ۶ ساله بیمه ی پاسارگادم یکبار خسارت گرفتم ۱۰ میلیون با اینکه فقط ۳۰۰ هزارت ...

میبخشید میشه شمارشونو بدین اگر هم حال داشتین یه توضیحی در مورد بازنشستگی و کلن مزایاش بگین؟

دوستان من خودم پاسارگاد انجام دادم ولی به خدا پشیمون شدم چون اصرار کارشناس که آشنا بود انجام دادم اعتماد کردم ولی بعد از کلی تحقیق متوجه شدم بهترین بیمه عمر که اصلا بحث کارشناسی داره تو بحث بیمه های عمر بیمه کارآفرین است فوق العاده سود مشارکت در منافع بالا تر از همه بیمه ها در ایران متعلق به کارآفرین است اشتباه کردم مبلغ حق بیمه که واریز میکنم عدد قابل توجهی است که کار از کار گذشته الان بخوام باز خرید کنم ضرر زیادی میدم حداقل باید 4 سال بگذره تا بتونم پول بازخرید بدون ضرر بگیرم  شما اشتباه نکنیم پاسارگاد فقط الکی حرفه