2777
2789
عنوان

بيمه عمر پاسارگاد

| مشاهده متن کامل بحث + 46123 بازدید | 47 پست

بچه ها ی سوال ممنون میشم جواب بدید اگه بیمه عمر پاسارگاد داشته باشید بعد از ۵ سال که ماهی ۱۰۰هزار تومان میدهید بعدش چی میشه؟

ما را از سادگی ترسانده اندهیچ کس نگفت سادگی هم خوب است هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی، ساده شاد میشوی ساده ذوق میکنی،ساده دل میبندی... ادم های ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی اند و سادگی ، زیباترین ژستِ دنیاست !
بچه ها ی سوال ممنون میشم جواب بدید اگه بیمه عمر پاسارگاد داشته باشید بعد از ۵ سال که ماهی ۱۰۰هزار تو ...

سلام

اپر بیمه نامه داشته باشید که همراه بیمه نامه یک جدول مختص شرایط شما هست

به سال پنجم مراجعه نمایید 

از سایت زیر هم میتوانید کمک بگیرید

سایت رسمی بیمه عمر پاسارگاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر ما رو دوندن که صد تومن و پس بدن  بعد واسه اون همه پول بازنشستگی چیکار میخوان بکنن

شما کارشناستون مشکل داشته

ما از سایت رسمی بیمه پاسارگاد خریدیم هر سوالی داشتیم به راحتی جواب دادن

حتی خسارت تصادفی هم که داشتیم پرداخت کردن

پیشنهاد می کنم همیشه از جای معتبر خرید کنید

سایت رسمی بیمه عمر

سلام دوست عزیز. هاجری هستم کارشناس رسمی بیمه پاسارگاد. 

قبل از هر چیزی ورودتون به خانواده بزرگ پاسارگاد تبریک میگم. 

و بدونید که درست ترین و بهترین بیمه رو انتخاب کردید. بیمه پاسارگاد 8 سال پیاپی بیمه برتر به انتخاب بیمه مرکزی تایین شده. 

پیج اینستاگرام من 

Soulmaz.hajari2014  هر سوالی و مشکلی راجب بیمه داشتید میتونم کمکتون کنم 🌷🌹

سلام اپر بیمه نامه داشته باشید که همراه بیمه نامه یک جدول مختص شرایط شما هست به سال پنجم مراجعه نم ...

سلام دوست عزیز. 

اگه بیمه نامه شما بصورت پلکانی ثبت نشده . باشه باید بگم در اخر سال بازنستگی با مبلغ خیلی کم بازنشسته میشید

و چون توهمه بیمه ها تا 5 سال پوشش میدن. بعد 5 سال پول شما شروع به سود دهی میکنه. و در کنارش از مزایای بیمه مثل وام هم میتونید استفاده کنید. 

Soulmaz.hajari2014 پیج اینستاگرام من. دایرکت  راهنمایی میکنم

واقعا کلاهبردارن اولش که همه چیز و نمیگن  نمیگن امسال صدتومن میدی ماهی، سال دیگه ماهی ۱۲۰ مید ...

دوست عزیز اصل کار ما بر پایه صداقته و نماینده که براتون قرارداد انجام داده باید همه اطلاعات کامل بهتون بده. 

شما هر مبلغی که انتخاب کنی سالانه 15 تا 25%روش افزایش نرخ داره اونم با انتخاب شما نه انتخاب شرکت. وفرضا هم پشیمون شدید به محض صدور سندتون کمتر از 28 روز میتونید انصراف بدید. 

و پول که پرداخت میکنید فقط تا 5 سال بابت پوشش هایی که قراره از شرکت بگیرید برداشته میشه بعد 5 سال تا پایان بازنشستگی رو پول شما سود میاد. 

Soulmaz.hajari2014 ایدی اینستاگرام بنده سوالی داشتید دایرکت پاسخگو هستم

سلام بچه ها 

لطفا یکطرفه به قاضی نرید 

همسر من هم مشاور بیمه عمر پاسارگاد هستن

و خیلی از بیمه عمر رازی هستن

این پیج اینستاگرامش هست البته ما مشهد ساکن هستیم (   ) 

اینم بگم همسرم تازه مشاور بیمه عمر پاسارگاد شده ولی ما از سال 94 خومون و بچه ها  بیمه عمر هستیم

دوست عزیز اصل کار ما بر پایه صداقته و نماینده که براتون قرارداد انجام داده باید همه اطلاعات کامل بهت ...

ببخشید تا 5 سال از اصل پول برداشته میشه یا سودش؟ 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ