2777
2789

حدود ٥٥ روزه زايمان كردم ولي كاهش وزني نميبينم 

زيادم نميخورم ! 

كسي تجربه اي داره 

ميگن نبايد رژيمم بگيري حداقل تا شش ماه ! 

خدایا شکرت 🫀

ارثی هم هست. من واقعا تا یه مدت هیچی نمیخوردما. خوراکم وحشتناک بد بود.دیدم خانمایی که شیر میدن ولی ماشالا به خوراکشونم خوب میرسن از چیزی هم کم نمیذارن. من خیلی لاغر شدم بعد شیر دهیم. 

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا من ۱۲ کیلو تو ۴ ماه چاق شدم🤣🤣🤣🤣

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

من تمام اضافه وزنی که پیداکرده بودم بعدزایمان همه رفت۱۰کیلوبودکلا رفت 

فقط نمیدونم چرادیگه کم‌نکردم 

هوایم را داشته باش … وقتی تـــــ♥ـــو هوایم را داری هوا هم خوب می شود … اصلا هوا هم به هوای تـــــ♥ـــو خوب می شود …

نه من تو یک سال اول شیردهی ۱۴ کیلو اضافه کردم.خیلی هم نمیخوردم.

شما تازه زایمان کردید نباید انتظار این رو داشته باشی یکدفعه چند کیلو کم کنی.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

من ۲ماه و ۲۰روزه زایمان کردم. بدون ورزش و رژیم ۸کیلو کم کردم تا الان. 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   

من كه با شيردهي لاغر نشدم

الان هم دوسال و يك ماه شده پسرم هفته بعد قراره از شير بگيرمش

البته من خيلي غذا ميخورم و اشتهاي عجيب و خجالت آوري دارم

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
یه کوچولو پیاده روی کنی آب میشه میره همه اضافه وزنت.

حلقه هم نميتونم بزنم ! چون سزارين بودم پياده روي هم بچه رو چي كار كنم ! 

تردميل بخرم ؟ چقدرم گرون شده 

خدایا شکرت 🫀