اگه به شما میگفتن دوست دارید یه قانون رو عوض کنید چه قانونی عوض میکردید.؟؟
پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن....
اره منم خیلی دوست دارم فوتبال رو از نزدیک ببینم...چی میشه یه بار همش دختر بره استادیوم...مردا نیان.
پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چ گیری دادن بعضیا به حجاب! نمیگم چادر،ولی حجاب در حد خودش خیلی خوبه! خود اونور آبیا کلیپ ساختن دوربین مخفی از زن بی حجاب ک تو خیابون راه میره چ حرفایی ک بهش نمیزنن! حالا اینایی ک میگن حجاب نباشه تو یه کوچه کسی چیزی بگه شروع میکنن به داد و بیداد همین الانشم!!!
تو کل کشور قانون میکردم که پوشیدن چادر سیاه ممنوعه همه چادر سفید بپوشن
اره چرا چادر حتما باید سیاه باشه..
ای کاش این قانون بود اونایی که اختلاس میکنن و میلیارد میلیارد میخورن از آقازاده ها و دیگز مسئولین نیز مثل سایر مردم برخورد میشد. نه اینکه باهاشون کاری نداشته باشن.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض