2777
2789
عنوان

دوست دارید چه قانونی عوض بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 109 پست
بریم استادیوم.  😍😍😍😍

اره منم خیلی دوست دارم فوتبال رو از نزدیک ببینم...چی میشه یه بار همش دختر بره استادیوم...مردا نیان.

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن....      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق طلاق بازن هروقت که بخواد ..وهر مردی که خیانت میکنه عقیم میکردم کندن....

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

تبعیض بین زن و مرد تو همممممه ی موارد

ارثیه دیه حضانت بچه مهریه چندهمسری اختیار کار و طلاق و....خلاصه هر قانونی ک ب ضرر خانوماست

جامعه مردسالاری داریم متاسفانه

خوشبختی، به معنای نداشتن مشکل نیست؛ داشتن توانایی مقابله با مشکله

قوانين زن ستيزانه

مثل حق حضانت بچه

حجاب اجباري

حق طلاق

ديه زن ك نصف اقايونه

حق استفاده از هروسيله نقليه مثل دوچرخه

و ....

رو حذف ميكردم

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد

چ گیری دادن بعضیا به حجاب!
نمیگم چادر،ولی حجاب در حد خودش خیلی خوبه!
خود اونور آبیا کلیپ ساختن دوربین مخفی از زن بی حجاب ک تو خیابون راه میره چ حرفایی ک بهش نمیزنن!
حالا اینایی ک میگن حجاب نباشه تو یه کوچه کسی چیزی بگه شروع میکنن به داد و بیداد همین الانشم!!!

تو کل کشور قانون میکردم که پوشیدن چادر سیاه ممنوعه همه چادر سفید بپوشن

اره چرا چادر حتما باید سیاه باشه..

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن....      

ای کاش این قانون بود اونایی که اختلاس میکنن و میلیارد میلیارد میخورن از آقازاده ها و دیگز مسئولین نیز مثل سایر مردم برخورد میشد. نه اینکه باهاشون کاری نداشته باشن.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
منم علاقه ای ب ۴ همسری ندارم ولی دوست داشتم قیافه مردا رو میدیدم اون موقع

اوه اوه 

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜