اگه به شما میگفتن دوست دارید یه قانون رو عوض کنید چه قانونی عوض میکردید.؟؟
پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن....
از طرف دولت خونه و ماشین کسایی ک سنتی ازدواج کردنو میگرفتم و به عاشقای واقعی میدادم زودتر بهم ...
حرفتون یعنی اینکه اونایی که سنتی ازدواج میکنن تو زندگیشون عشق نیست؟😐
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
خیلی برام نظر شما جالب بود! از این نظر جالبه که آدما به جایی رسیدن که به خدا هم انتقاد دارن!
عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
الان چادر رنگهای دیگه هم اومده. سرمه ای قهوه ای بادمجونی و ....
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
قانون مسخره ای که اگه دزد بیاد خونت و بزنیش یا کسی بت تجاوز کنه و بزنی یا بکشی باید قصاص بشی!!!!! ب ...
اره دیگه دزد بیاد همه چیو جارو کنه تو هم فقط نگاش کنی ...بگی ببر کاریت ندارم منو میبرن زندون نه تورو...
پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن....
واقعا دوستدارید از پسرا خاستگاری کنید همین مونده مردا طاقچه بالا بزارن خودشون ک میان التماس باشون نمیش ساخت حالا فکر کن ما بریم😐مردا جنبشو ندارن حداقلش مردای ایرانی
عزیزم حتما در کار نیست..خیلی از خانوما چادرهای رنگ سورمه ای یا قهوه ای سر میکنن. چیز جا افتاده ای هم هست
عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛