2777
2789

چندجلسه رفتید مشاوره تا کارتون حل شد؟

حد معمول جلسات مشاوره چندوقته؟

من الان دوماهه تقریبا دارم میرم مشاوره که مشاور باخانوادم حرف بزنه راضی بشن برا ازدواجم

بعد امروز مشاوره میگفت کمه کم ۶ماه دیگه باید صبرکنی و بری وبیای😕😕

احیانا آنرمال نیس این قضیه؟؟۶ ماه اخه؟؟

الهی همه ی دخترا ، خانم اون خونه ای باشن که آرزوشو دارن🏠👰🙄خانما میشه برام دعا کنید که زودتر به عشقم برسم؟

وا معلومه انرماله 

شش ماه ك بيمارو درمان ميكنن نه اينكه خانواده رو راضي كنن 

شما تو شش ماه خودت ميتوني خانواده اتو راضي كني 

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگ داره چیکار میکنه اخه....خودت بشین با خانوادت حرف بزن با سیاست حلش کن

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
این مشاوره نیست تیغ زدن پول مردمه من دو جلسه رفتم حل شد

وای راست میگی؟؟😯😯😯دوجلسه فقط😮😮

پس این چرا همچین میکنه

الهی همه ی دخترا ، خانم اون خونه ای باشن که آرزوشو دارن🏠👰🙄خانما میشه برام دعا کنید که زودتر به عشقم برسم؟

ميخاد فقط پول بگيره 

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
کجا میری میخواد مشتری از دست نده

پیش یه مشاوری که دوستم معرفیش کرد گفت خوبه

خودمم جدیدا این حسو دارم ولی نمیدونم چیکا کنم

بچه ها چیکار کنم؟بعد این همه پولی که دادم نمیتونم عوض کنم مشاورمو بدون هیچ نتیجه ای

پیش یه مشاوری که دوستم معرفیش کرد گفت خوبه خودمم جدیدا این حسو دارم ولی نمیدونم چیکا کنم

من نظرشخصیم اینه که پیش مشاوری نرم که فقط لیسانس روانشناسی داره

از یه مشاور قهار اینو شنیدم

من مشاوری میرم که مشاور مذهبی باشه

تهرانی

اهان.من مازندران هستم.یه مشاور هست در راه خیر کار میکنه یعنی پولی که ازین راه در میاره میده به نیازمندا،،کارشم فوق العادست..یعنی صحبت میکنه ادم دلش میخاد تا صبح بشینه پا حرفاش.

خیلی حرفاش بدردم خورد.حتی مادرمم رفت پیش

خیلیارو میشناسم رفتن پیشش.تا دم طلاق بودن الان خوش و خرم شدن.

دوجلسه رفتم گفت هرچقد وسعتون میرسه و خودتون دوس دارین بزارین.من هرجلسه فقط۲۰تومن دادم.