2777
2789
عنوان

خانمایی که تجربه ی مشاوره رفتن دارین میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 25 پست
من نظرشخصیم اینه که پیش مشاوری نرم که فقط لیسانس روانشناسی داره از یه مشاور قهار اینو شنیدم من مشا ...

اینم تاحدودی مذهبیه.ولی نمیدونم چرا کارمنو راه نمیندازه.

۶ماه خیلیه اخه برا این قضیه

من به اعتماد حرف دوستم که گفت مشاورخوبیه و اینا اومدم پیشش

الهی همه ی دخترا ، خانم اون خونه ای باشن که آرزوشو دارن🏠👰🙄خانما میشه برام دعا کنید که زودتر به عشقم برسم؟
اهان.من مازندران هستم.یه مشاور هست در راه خیر کار میکنه یعنی پولی که ازین راه در میاره میده به نیازم ...

وای خوش بحالتون😍😔😔

من تو مشاوره رفتنم شانس ندارم😞

الهی همه ی دخترا ، خانم اون خونه ای باشن که آرزوشو دارن🏠👰🙄خانما میشه برام دعا کنید که زودتر به عشقم برسم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم تاحدودی مذهبیه.ولی نمیدونم چرا کارمنو راه نمیندازه. ۶ماه خیلیه اخه برا این قضیه من به اعتماد ...

اسمش چیه عزیرم

من چندماه پیش رفتم مشاوره با همسرم رفتیم اما جون بچم هم باهام بود نتونستم حرف بزنم

عزیزم برو موسسه راه روشن قیمتاش خوبه مشاوراش هم خوبن من‌کلاسای دکتر همیز رو میرفتم یه کانال ت ل گ ...

میده کانالو بدی ادرسشو عشقم؟

اسمش چیه عزیرم من چندماه پیش رفتم مشاوره با همسرم رفتیم اما جون بچم هم باهام بود نتونستم حرف بزنم

خانم غیاثی

عزیزم راهی به ذهنت نمیرسه که انجام بدم که بدون مشاورعوض کردن کارمو زودترحل کنه؟چی بگم بهش؟

خانم غیاثی عزیزم راهی به ذهنت نمیرسه که انجام بدم که بدون مشاورعوض کردن کارمو زودترحل کنه؟چی بگم به ...

مثلا بگو راستش ۶ ماه زمان زیادیه هم از نظر هزینه هم از نظر زمان

من که راضیم شمابهتره راهکار رضایت پدرمو بهم بدید

وگرنه من که خودم مشکلی ندارم که ۶ ماه بیام

مثلا بگو راستش ۶ ماه زمان زیادیه هم از نظر هزینه هم از نظر زمان من که راضیم شمابهتره راهکار رضایت پ ...

یعنیا اگه بیمار روانیم بودم زودتر از ۶ ماه درمان میشدم😅😅

بهش بگم اگه نمیتونید زودتر کارمو حل کنید نمیام دیگه؟یا زشته؟

یعنیا اگه بیمار روانیم بودم زودتر از ۶ ماه درمان میشدم😅😅 بهش بگم اگه نمیتونید زودتر کارمو حل کنید ...

اول ملایم و تو لفافه و غیر نستقیم بهش بگو اگه بهانه آورد اینو بهش بگو

والا مگه جبکار میخواد بکنه

اول ملایم و تو لفافه و غیر نستقیم بهش بگو اگه بهانه آورد اینو بهش بگو والا مگه جبکار میخواد بکنه

باشه چشم

مرسی از راهنماییت گلم😍