2777
2789
عنوان

خواهشا کمک: زگیل تناسلی چیه؟😢😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 86 پست
ببین اول برو دکتر بعد فعلا رابطه نداشته باش ویروسیه و از بیماری های مقاربتی شاید اصلا رو پوست چیزی ن ...

چطور مطمئن بشم ک۶ زگیله؟

لطفا برای سلامتی خود و عزیزانتون و شفای همه بیماران صلواتی بفرستید. التماس دعا⚘💚⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانومی حتما پیگیر باش اگه زیگیل تناسلی باشه چون حامله‌ای درمان نمیشه و بایدحتما بچه رو سزارین بدنیا ...

ممنون مهربون

سزارینی هستم.

پاپ اسمیر را الان انجام بدم؟ دکتر برام ننوشت

لطفا برای سلامتی خود و عزیزانتون و شفای همه بیماران صلواتی بفرستید. التماس دعا⚘💚⚘

عزیزان زگیل تناسلی در بیشتر موارد با رابطه انتقال پیدا میکنه و با اپیلاسیون و حوله الوده و .....انتقالش خیلی نادره مثلا اگه ی خانوم و اقا ازدواج میکنن اگر مبتلا ب این بیماری میشن قطعا یکنفر از زوجین رابطه ی دیگه ای داشته...درمانش هم لیزر و فیریز کردن زگیله..ک زمان بارداری انجام نمیدن

اصلا میشه پاپ اسمیر یا آزمایش داد تو بارداری تا مطمئن شد که اصلا زگیله؟

پاپ اسمیر میدن توی بارداری... ولی گفتم بهتون چون باید لیدوکایین بزنن زگیل رو وردارن بدن واسه آزمایش فکر میکنم واسه جنین خوب نیست لیدوکایین... اگر تهران هستید برید پیش دکتر صفری نژاد اون متخصص توی زگیل تناسلیه.. من بعد از سقطم که ۸ هفته بود عفونت وحشتناکی گرفتم به خاطر درد شدید رفتم دکتر از من پاپ اسمیر و تست زگیل گرفت که تست مثبت شد و از نوع پرخطر شدم... با شوهرم دعوا که تو بهم خیانت کردی...اون رفت پیش صفری نژاد ازش تست گرفت ولی واسه اون منفی بود...دوباره دکتر گفت خانمت باید بره یه آزمایشگاه دیگه که خودش خیلی قبولش داشت دوباره تست دادم و منفی بود...چون عفونت شدید داشتم اون آزمایشگاه مثبت کاذب نشون داد...منظورم اینه هر جا نرو و اصلا نگران نباش...

ممکنه اشتباه تشخیص داده باشه بروید دکتر دیگه انشالله که زگیل نیس تومان عسل راجب زگیل تناسلی چیزای خو ...

ممنون گلم.تومان عسل کیه؟

چی می گفت؟

اگه گفته زیگیله ک زیگیله دیگه سعی کن تا روشن شدن کاملش رابطه با شوهرت نداشته باشی ک اونم میگیره

رابطه ندارم.

فقط بگید درمانش سخته؟

به بارداری ارتباطی داره؟

از چی میاد؟

زگیل از رابطه هم میاد شاید بهداشتو رعایت نکردی از شوهرت گرفتی

فک کنم رعایت کرده ام...

نمی دونم

یعنی شوهرم هم گرفته؟

زگیل از رابطه هم میاد شاید بهداشتو رعایت نکردی از شوهرت گرفتی

درمانش سخته؟

درمان قطعی داره؟

عزیزم ببخشید همسر منم چنشب پیش پودر زد بخودش، بعد دیدم مث دونه های عدس ریخته بیرون یک عالمه، حساسیت ...

ممنون عزیزم.

چه جالب

یعنی از پودرهاست؟ خدا کنه

همسرتون خوب شد؟

پودرش از چه مارکی بود؟

اگر واقعا زگیل تناسلی باشه که بعید میدونم فقط از رابطه جنسی سرایت میکنه عاملش ویروسه. حتما برو پزشک ...

ممنون مهربونم هم برای جواب هم برای دعای زیبایت

استارتر منم چندماه پیش بعد از نظافت متوجه شدم یه جوش تقریبا گوشتیو بزرگ کنار واژنم زدم خیلی ترسیدم که نکنه زگیل باشه وهرچی سرچ کردم ترسمو بیشتر کرد ولی بعد دوسه روز کامل رفت 

شمام استرس نگیر احتمالا همون جوشه 

ولی اگه موندو نرفتو تعدادش زیاد شد پیگیری کن حتما

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
اگه پنبه اغشته کنی سرکه سیب بزاری میره سوزش داره ولی بچسبون هرشب تاصبح یک هفته کمبودویتامین دی داری ...

ممنون عزیزم

قارچ شیتا چیه؟

ویتامین دی کم دارم که دارم می خورم

سرکه سیب واقعا خوبه؟ تجربه شده است؟ دکتر توصی۶ می کنه؟