2777
2789

صرفا برا درد و دل نوشتم 

از ۱۲ سالگی کار میکردم کنار بابا و مامانم تو زمین های کشاورزی ...
خیلی وقت ها چون جثم نحیف تر بود تحقیر میشدم پیش ارباب ها!.

امسال سال کنکورمه هم کلاسیان با آینکه کلی خانوادشون خرج میکنن براشون از سیستم و کتاب و پول و... بازم ول کردن هم همشون رفتن راهیان نور اونوقت من نمدونم حتی راهیان نور چ جوری هست...

همشون یکیو دارن ک بهشون عشق بورزه و کنارش غم دنیا ب چپشونم نباشه ولی من انقد استرس دارم واسه کنکور و آینده ک چشمام ضعیف شده انواع زخم معده و درد معده و فشار های عصبی و بی حالی و سستی بهم دست میده و دم نمیزنم
اونوقت من نمدونم آدمی ک این همه بهش عشق ورزیدم و بهترین ورژن خودمو نشون دادم الان کجا هست اصلا؟!
اونوقت من حتی ۳ تومن ندارم خرج کنم واسه ازمون های کوفتیم با آینکه معدلم بالاس و بورسیه شدم و هوش خوبی دارم...

دلم خیلی گرفته بچها دلتنگم دلتنگ...
دلم ی زندگی پر آرامش مخادنه ک فقط بدو بدو از اول بچگی بدو...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حسرت مادرهایی که بچه خوش خوراک خوش غذا دارن میرن خیابون پارک هرجا دست مادراشون رو میگیرن خوب میخابن بیدار میشن به دلم مونده تیک عصبی گرفتم 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

بمیرم برا دلت

خدانکنه 

ان شاءالله یه دانشگاه خوب ودولتی قبول میشی پول هم به اذن خدا برات جور میشه 

شما هم برای منو بچم دعا کنید واقعا مغزم درد میکنه

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن