2777
2789
عنوان

خواهشا کمک: زگیل تناسلی چیه؟😢😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 86 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاله زگیل تناسلی نیست ولی تا اونجایی که میدونم از راه جنسی منتقل میشه احتمالا برا همون دارو بودا ...

ممنون مهربونم

لطفا برای سلامتی خود و عزیزانتون و شفای همه بیماران صلواتی بفرستید. التماس دعا⚘💚⚘

خانومی حتما پیگیر باش اگه زیگیل تناسلی باشه چون حامله‌ای درمان نمیشه و بایدحتما بچه رو سزارین بدنیا بیاری.و اینکه خطری نداره باید پاپ اسمیر بدی و بعدش واکسن hpv  بزنی 

ببین اول برو دکتر بعد فعلا رابطه نداشته باش ویروسیه و از بیماری های مقاربتی شاید اصلا رو پوست چیزی نباشه ولی فرو ناقله ویروس باشه

من عضو قدیمیم هی نگید عضویتت مبارک هیفام 
یه دونه هست یا زیاد میشه کلا در طی زمان؟

فعلا که یه دونه است...

از دیروز متوجه شدم...شاید هم از قبل بود و بعد از نظافت تازه دیدمش

لطفا برای سلامتی خود و عزیزانتون و شفای همه بیماران صلواتی بفرستید. التماس دعا⚘💚⚘

احتمالا زگیل نیست... چون اصلا خون نمیاد... ولی الان که بارداری نمیشه کاری کرد... چون لیدوکایین میزنن و زگیل رو برمیدارن واسه آزمایش... حالا برای اطمینان خاطر سزارین کنید... شما اپیلاسیون یا لیزر رفته بودید قبلا؟ یا همسرتون یه همچین زایده ایی دارند؟ اگر نه که احتمالا حساسیت به اون شوینده ایی که گفتید هست

بعضیا یه دونه بعضیام زیاده ولی معمولا یواش یواش زیاد میشه سرچ کن از گوگل عکساش ببین خیالت راحت شه

از من یه دونه گوشتیه که کمی هم خون داده ...

یعنی همونه؟

درمانش سخته ؟

الان آزمایش و پاپ اسمیر می تونم برم؟ 

آخه دکتر برام ننوشت

احتمالا زگیل نیست... چون اصلا خون نمیاد... ولی الان که بارداری نمیشه کاری کرد... چون لیدوکایین میزنن ...

ممنون عزیزم

نه اپیلاسیون و لیزر نرفته ام

شوهرم هم نداره

احتمالا زگیل نیست... چون اصلا خون نمیاد... ولی الان که بارداری نمیشه کاری کرد... چون لیدوکایین میزنن ...

اصلا میشه پاپ اسمیر یا آزمایش داد تو بارداری تا مطمئن شد که اصلا زگیله؟