2777
2789
عنوان

خواهشا کمک: زگیل تناسلی چیه؟😢😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 86 پست
عزیزم اصلا نگران نباش اره مال ماهم نوره دکتر روازاده

خیلی برام وقت گذاشتید، شرمنده سخاوتتون شدم.⚘

لطفا برای سلامتی خود و عزیزانتون و شفای همه بیماران صلواتی بفرستید. التماس دعا⚘💚⚘
ممنون به خاطر مهربونی و سخاوتت نازنین عزیز ان شاء الله هر چی از خدا می خواهید، بهترینش را براتون مح ...

قربونت برم منکه کاری نکردم، ازخدامیخوام آروم آروم باشی و خیالت راحت بشه عزیزدلم ممنونم از دعای قشنگت😘😘😘🌸🌸❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاپ اسمیر میدن توی بارداری... ولی گفتم بهتون چون باید لیدوکایین بزنن زگیل رو وردارن بدن واسه آزمایش ...

سلام دوست عزیز

دوباره امروز رفتم یه دکتر دیگه. اون هم گفت زگیله، گفت اون دونه کنار لبه واژنت زگیل نیست ولی پایین واژنت کمی چندتا دونه ریز داره که اون زگیله....گفت باید بیایی برات نمونه برداری کنم از دهانه رحمت تا نوعش را مشخص کنم... فکر کنم یه همچین چیزی گفت. اینقدر که شوکه شدم، یادم نیست چی گفت.فقط یادمه گفت هزینه اش ۴۲۰ هزار میشه.

قبل از این کار، راهی نیست که مطمئن شد که اصلا زگیله؟ 

چه راهی هست؟ هزینه تشخیصش حدودا چقدره؟

چون رابطه من و همسرم هر دو سالم بوده و بعید است مبتلا باشم. 

خواهشا راهنمایی کنید.

لطفا برای سلامتی خود و عزیزانتون و شفای همه بیماران صلواتی بفرستید. التماس دعا⚘💚⚘
سلام دوست عزیز دوباره امروز رفتم یه دکتر دیگه. اون هم گفت زگیله، گفت اون دونه کنار لبه واژنت زگیل ن ...

سلام عزیزم

وقتی هیچ رابطه ایی خارج از چاچوب خانواده از قبل نبوده و لیزر و اپیلاسون هم نرفتی بعید میدونم زگیل باشه... الان شما تهرانید؟ بله متاسفانه خیلی گرونه ... من ۳۸۰ دادم پاپ اسمیر و تست زگیل رو... الان هم اگر زگیل باشه هیچ کاری نمیشه کرد چون باردار هستی... نه میشه با لیزر سوزوند نه میشه گارداسیل زد... به نظرم فعلا دست نگه دارید... چون زگیل اصلا به جنین سرایت نمیکنه...فقط از طریق زایمان طبیعی سرایت میکنه... به خودت مسلط باش میدونم خیلی آدم عصبی میشه به خصوص شرایط خاص شما... انشالله بعد از زایمان پیگیری کن... ولی واسم یه سوال چطور میگه لبه ها زگیل نیست ولی دهانه واژ ن زگیله؟ من احتمال حساسیت رو با اون ماده که گفتی زدی میدم... دیگه اون رو نزن ... چند روز صبر کن بهتر میشی انشالله

سلام عزیزم وقتی هیچ رابطه ایی خارج از چاچوب خانواده از قبل نبوده و لیزر و اپیلاسون هم نرفتی بعید می ...

ممنون عزیزم. 

لطف کردید. من هم خودم با این که دومین دکتره که تشخیص زگیل داده اند، باورم نمیشه و فکر می کنم حساسیت به همون دارو باشه

به دکتر گفتم که من زندگی جنسی سالمی را داشته ام ...گفت حتی ممکنه از شلنگ دستشویی سر راهی گرفته باشی😢😐

برام دعا کنید.

آرامش بگیرم حداقل

😙💚

ممنون از وقتی که گذاشتید

ممنون مهربونم.

سلام عزيزم هستي 

ميخوام ي سوال راجع ب زگيل تناسلي بپرسم ازت

نازگل جانم 🌸تك گل باغ زندگيم🤱🏼مرحم دردام توي تمام بيكسيم❤️از خدا ميخوام دختركم دلبركم عمرت يلدايي دلت دريايي و روزگارت بهاري باشد...💋
سلام عزيزم هستي  ميخوام ي سوال راجع ب زگيل تناسلي بپرسم ازت

بپرس عزیزم

البته من همون طوری که تو تاپیکم گفته ام در بارداری مبتلا شدم و سه ماه بعد از زایمان به لطف خدای مهربان شفا یافتم. درواقع هیچ درمانی را شروع و دنبال نکردم. برای همین اطلاع چندانی ندارم...

من فقط تجربه ابتلا و درمانم را گفته ام که بگم اولا تشخیص درست زگیل سخته و همراه با اشتباهه و دوما این که در بارداری ممکنه مبتلا بشیم و بعدش از بین بره بدون درمان...

ان شاء الله خدا برای همه خیر و سلامتی بخواد

بپرس عزیزم البته من همون طوری که تو تاپیکم گفته ام در بارداری مبتلا شدم و سه ماه بعد از زایمان ب ...

ي زگيل دارم قسمت كشاله ران نزديك ب ورودي واژن همين ي دونه هست يكم بزرگ شده و هيچ دردي نداره ولي بهش دست بزنم درد ميگيره 

تست پاپ اسمير دادم مشكلي نداشتم زايمان طبيعي ام داشتم مشكلي نبود 

عكسش رو ميفرستم براتون ببينين زگيل تناسلي هست أيا يا خير 

خيلي خجالت ميكشم برم دكتر اگ چيز خاصي نيست با درمان خونگي و گياهي بكنمش

نازگل جانم 🌸تك گل باغ زندگيم🤱🏼مرحم دردام توي تمام بيكسيم❤️از خدا ميخوام دختركم دلبركم عمرت يلدايي دلت دريايي و روزگارت بهاري باشد...💋
ي زگيل دارم قسمت كشاله ران نزديك ب ورودي واژن همين ي دونه هست يكم بزرگ شده و هيچ دردي نداره ولي بهش ...

سلام عزیزم. ببخشید عزیزم. من شکلش را یادم نیست درست چطور بود..ضمن این که شکمم بزرگ بود و نمی تونستم خودم ببینم..دکتر می دید 

بعدش هم که زایمان کردم تموم شد

برای همین شکلش را نمی تونم با اطمینان بگم بهتون