2777
2789
عنوان

خواهشا کمک: زگیل تناسلی چیه؟😢😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 86 پست
استارتر منم چندماه پیش بعد از نظافت متوجه شدم یه جوش تقریبا گوشتیو بزرگ کنار واژنم زدم خیلی ترسیدم ک ...

ممنونتم عزیزم . باعث دلگرمی و آرامشم شدی....

چه جالب

من همون روز پس از حمام متوجه این جوش شدم...

خدا کنه جوش باشه؟

چه کردید که رفت؟

لطفا برای سلامتی خود و عزیزانتون و شفای همه بیماران صلواتی بفرستید. التماس دعا⚘💚⚘
استارتر منم چندماه پیش بعد از نظافت متوجه شدم یه جوش تقریبا گوشتیو بزرگ کنار واژنم زدم خیلی ترسیدم ک ...

از من دیروز تا حالا کمی بزرگتر هم شده...

خدا کنه بره

شما هم داروی نظافت زدید؟ یا ژیلت 

لطفا برای سلامتی خود و عزیزانتون و شفای همه بیماران صلواتی بفرستید. التماس دعا⚘💚⚘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزان زگیل تناسلی در بیشتر موارد با رابطه انتقال پیدا میکنه و با اپیلاسیون و حوله الوده و .....انتق ...

زمان بادداری آزمایش و پاپ اسمیرش هم انجام نمیشه؟

پاپ اسمیر میدن توی بارداری... ولی گفتم بهتون چون باید لیدوکایین بزنن زگیل رو وردارن بدن واسه آزمایش ...

مگر فقط از راه خیانت و رابطه جنسی  میاد؟

اگه اینطور باشه که از شوهرم مطمئنم....

پاپ اسمیر میدن توی بارداری... ولی گفتم بهتون چون باید لیدوکایین بزنن زگیل رو وردارن بدن واسه آزمایش ...

ممنون مهربونم

از توضیحاتتون

ممنون عزیزم. چه جالب یعنی از پودرهاست؟ خدا کنه همسرتون خوب شد؟ پودرش از چه مارکی بود؟

مال همسر منکه از پودر بود، منتها اصلیش بود از عطاری گرفته بود، بعد۳روز بهتر شده انگار حساسیت بود یا زیاد مونده بوده رو‌پوستش، هروقتم تیزبر میزنه ک داغچن میشه کل بدنش، عزیزم عکس بنداز بانور فلش، خوب نگاه کن با عکسای تو اینترنت مقایسه کن اگر تا ۳روز بهتر نشد باید بری دکتر،حتما هم مطب برو 

مال همسر منکه از پودر بود، منتها اصلیش بود از عطاری گرفته بود، بعد۳روز بهتر شده انگار حساسیت بود یا ...

عزیزجان ممنونم

جالبه. من هم از پودر های اصلی عطاری های با نام نوره استفاده کردم. از محصولات دکتر روازاده بود.

از من دیروز تا حالا کمی بزرگتر هم شده... خدا کنه بره شما هم داروی نظافت زدید؟ یا ژیلت 

ژیلت

ایشالا ک چیزی نیس

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹