2777
2789
عنوان

مامانا میشه یه لحظه بیاین

180 بازدید | 5 پست

سلام خانوما، دخترم ۱۰ ماهو نیمشه وزنش ۷ کیلویه چکار کنم بیشتر وزن بگیره ۴ وعده غذا که ۱۰ قاشق کودک (قاشق سیلیکونی ها) هست رو میدم بهش ،بیشتر ازین نمیخوره خیلیم بهش میرسم پس کی وزن میگیره😔😢 البته یه مدت طولانی برا دندوناش کم اشتها بود الان ۶ تاهم دندون داره. آزمایشو اینا هم داده سالمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سويق كودك رو براش شروع كن تو غذاي كمكي، سويق برنج گندم و ... چاق كنندست. اگه ميخواي بيشتر بدوني ي كانال تو پيج مامان نيكداد معرفي كردن ب اسم آرتين_فود ك خودشون از اونجا تهيه كردن دستورات غذايي خوبي هم داره براي كودك

سويق كودك رو براش شروع كن تو غذاي كمكي، سويق برنج گندم و ... چاق كنندست. اگه ميخواي بيشتر بدوني ي كا ...

یه سویق کودک براش خریدم شیرینه تو فرنی نمیخوره ولی اگه سویق بدون طعم بخرم تو سوپ بریزم خوبه, پیج مامان نیکداد کجاس؟ سویق آرتین فود مشهوره آره منم شنیدم

یه سویق کودک براش خریدم شیرینه تو فرنی نمیخوره ولی اگه سویق بدون طعم بخرم تو سوپ بریزم خوبه, پیج مام ...

من سويق جوانه گندم و جو گرفتم ك شيرين هم نيست تو ماست و سوپ و ... ميخوره سويق سنجد تو فرني

پيج مامان نيكداد تو اينستاگرامه 

https://www.instagram.com/nikdad_maman.bahar