2777
2789
عنوان

کی برادرشوهرش از شوهرش بهتره...😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1485 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم گذشتش جالب نبودوازبرادرش پایینتربودزمان مجردیش اماازوقتی ازدواج کردیم همون آدما میان تعریفش ...

دقیقانامزدمنم اخلاقن بالاترهههه

کاش میشد بعضیارو یک ساعت بزاریم جای خودمون بعد بهش بگیم ببین میتونی تحمل کنی...!!!
دیگران نمیگن...همین خانوادهی خودم میگن خواهرخودم میگه...بخداخودشونم میبینن ک هردفع یچیزواسم میخره چق ...

اشکال نداره ایشاالله توی زندگی باهم میزنی تودهنه همشون

حرفی که توی عصبانیت زده میشه  توآرامش بهش فکرشده  پس ساده ازش نگذر😔        

اینا احتملا میخوان زندگیتو از هم بپاشن

مورد داشتم پسر رفته خواستگاری فامیلش، بهش ندادن، بعد یکی دیگه رو گرفته،وضع مالیش تغییر کرده، پدر پسره هم کلی مال و منال بهش داده،خلاصه زندگیش متحول شده

بعد اطرافیان به زنش گفتن میدونی شوهرت رفته خواستگاری دختر عموش، زنش هم یه مدت براش سخت بود، ولی شوهرش گفته بود اصلا علاقه ایی به دختر عمو نداشتم پدرم خودش رفته خواستگاریش، خلاصه به مرور زمان ادمهای اطرافش نیتشون معلوم میشه که میخواستن اعصاب دختر رو خط خطی کنن

هر کی بهت گفت شوهرت قبلا مشکل داشته ولی الان خداروشکر خوبه، بگو اصل هم الانه،گذشته ها گذشته، خیتش کن

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

دیگران نمیگن...همین خانوادهی خودم میگن خواهرخودم میگه...بخداخودشونم میبینن ک هردفع یچیزواسم میخره چق ...

فکر کردم خانواده خودش می گن...ولشون کن اصلا اهمیت نده ..اتفاقا دلسوزیه زیاد شبیه حسادت می زنه ی بیماریه...از شوهرت اصلا صحبت نکن پیششون...نه خوبیاشو بگو نه بدیاشو اصلا...اونا الان پتانسیل اینو دارن که زندگیتو خراب کنن پس حواستو.جمع کن ...اگه پرسبدن بگو خوبه خدا رو شکر از هدیه پرسیدن بگو سکرته نمی خوام حرف حدیث پیش بیاد بذار از سرشون بیوفته پرسیدن رو بذارن کنار...جواب درست نگیرن دیگه کنجکاوی نمی کنن

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
اشکال نداره ایشاالله توی زندگی باهم میزنی تودهنه همشون

نامزدمم همیشه حرفش همینه هدفش همینه...بهم میگه تو اگ نبودی اگ پشتموخالی میکردی الان معلوم نبودمن چیکارمیکردم ولی واقعاالان تلاششومیبینم

کاش میشد بعضیارو یک ساعت بزاریم جای خودمون بعد بهش بگیم ببین میتونی تحمل کنی...!!!

اقا منم شوهرم خیلی از برادر شوهرم بهتره 😎

واینکه برادر شوهر ندارممم فک نکنم خیلی مهم باشه😂😂😂

البته من چند وقت پیش برادر شوهر داشتما نه که نداشتما منتها طفلکی دوماهش بود تو شکم مامانش بود که متاسفانه سقط شد  😔

خلاصه شوهر من بهتر برادرشه😂😉😂😂😎😎😎😎

دیونه هم نیستم قرصامو به موقع خوردم😂😂😂😂

خسته تر از کلمه خسته☺
فکر کردم خانواده خودش می گن...ولشون کن اصلا اهمیت نده ..اتفاقا دلسوزیه زیاد شبیه حسادت می زنه ی بیما ...

چون نامزدم هنوز توقع دارن بهم بخوره...مثلانگران زندگیه منن...وقتی اینطوری میگن فک میکنم خیلی اشتباه کردم بهم میگن چشاتوبستی هیچیونمیبینی...

چون نامزدم هنوز توقع دارن بهم بخوره...مثلانگران زندگیه منن...وقتی اینطوری میگن فک میکنم خیلی اشتباه ...

می شه ی نمونه شو بگی گلم 

برادرشوهرم بهتر بود  تاحدي موقع خاستگارى مامانم ميگفت اگه اون يكي پسرشونخاستگارت بود باسر قبول ...

بخدامامان منو ابجیامم حرفشون همینه میگ اون دوتاداداشاشویخواستی راضی بودم

کارای گذشتشوبگم¿¿¿¿¿

مثلا ی موردی که خانوادت می گن چشماتو بستی...خب طبیعتا اینو روز نامزدی که نگفتن وگرنه اگه جدی بود دخترشونو به قول خودشون بدبخت نمی کردن...بعد از ی مدت تاکید رو چی دارن...چیزی ازش دیدن؟

اینا احتملا میخوان زندگیتو از هم بپاشن مورد داشتم پسر رفته خواستگاری فامیلش، بهش ندادن، بعد یکی دیگ ...

بخداکل گذشتشوخودش واسم توضیح داده جالب نبود ولی ازالانش مطمئنم میدونم تودوران جونی وقتی پسر18یا19ساله بوده شتباه کرده