ببخشیدا ولی برادرشوهر شما، به شما چه ربطی داره خیلی کارتون زشته
وزن اولیه:۸۱😐😶😖😢😭😛😣 وزن فعلی:۶۸🤗☺😚🤩😀😉 وزن ایده آل: ۶۲😎😎😎😎😎 قد اینجانب:۱۶۷ من میتونم🤞👍👌💪💪 دارای یک عدد دخمل ناز پری😎😍😍👙👑👒💍💄📿👡👯 یه مامان موفق💗🙋💗 اشانتیون هم برید خاطره زایمانم رو بخونید💗💗💗💞💞💞💌💌💌💌💌💌🤞🤞🤞
مثلا ی موردی که خانوادت می گن چشماتو بستی...خب طبیعتا اینو روز نامزدی که نگفتن وگرنه اگه جدی بود دخت ...
کلا از وقتی ک باهم دوست بودیم تاالان ک خانواده هادرجریانن هنوزنامزدیمون رسمی نشده دارن میگن فقط میگن پشتش حرف بوده داداشاش بهترن...مثلا یه نمونش مشروب خوردن بوده حالا داداشش قبلامیخوردهااا ولی این...
کاش میشد بعضیارو یک ساعت بزاریم جای خودمون بعد بهش بگیم ببین میتونی تحمل کنی...!!!
بخداکل گذشتشوخودش واسم توضیح داده جالب نبود ولی ازالانش مطمئنم میدونم تودوران جونی وقتی پسر18یا19سال ...
اگه فقط مال گذشته است و مطمئنی اشتباه نمیکنه و احساسی تصمیم نمیگیری،پس نترس
🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن(انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت
واقعا ب من هییییچ ربطی نداره اتفاقا ازلحاظ اخلاقی و اهمیت دادن ب همسر نامزد من بهتره...من دارم میگم ...
شما حرف بقیه رو بیخیال باش مردم همیشه دهنشون بازه... بهرحال مثه این میمونه که شوهر آدم بیاد بگه که خواهر خانمم از خانمم بهتره!!!!!!!!!
یعنی انگار چشمش به اون یکیه
وزن اولیه:۸۱😐😶😖😢😭😛😣 وزن فعلی:۶۸🤗☺😚🤩😀😉 وزن ایده آل: ۶۲😎😎😎😎😎 قد اینجانب:۱۶۷ من میتونم🤞👍👌💪💪 دارای یک عدد دخمل ناز پری😎😍😍👙👑👒💍💄📿👡👯 یه مامان موفق💗🙋💗 اشانتیون هم برید خاطره زایمانم رو بخونید💗💗💗💞💞💞💌💌💌💌💌💌🤞🤞🤞