2777
2789
عنوان

کی برادرشوهرش از شوهرش بهتره...😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1485 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدابرادرشوهرمم توگذشتش دوران مجردی خیلی کارا کردهاااا...ولی هیچکی اونو نگف...انقد ک زرنکه و شانس داره...بعدنامزدبیچاری من...وقتی این حرفارومیشنوم داغون میشم ازش بدم میادولی اگه کسی نگه مشکل ندارم..

کاش میشد بعضیارو یک ساعت بزاریم جای خودمون بعد بهش بگیم ببین میتونی تحمل کنی...!!!

بگو من با گذشته اش کاری ندارم من با الانش ازدواج کردم و برام بهترینه...

والا مقایسه که پیش میاد نمیشه ولو تو دلت مقایسه نکنی اما خب باید خودتو با همون معیارایی که داشتی قانع کنی

مثلا من برادرشوهرم از لحاظ شغلی و مالی یه ذره اوضاش بهتر از شوهرمه...اما اخلاق و مهربونی و عشق شوهرم خیلی بیشتر و بهتره

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

دیگران نمیگن...همین خانوادهی خودم میگن خواهرخودم میگه...بخداخودشونم میبینن ک هردفع یچیزواسم میخره چقد دوسمداره و...ولی همش گذشترومیگن من فراموش کردمولی اینانمیزارن جوابشونم میدم بازمیگن...فک میکنن دلسوزن...هه

کاش میشد بعضیارو یک ساعت بزاریم جای خودمون بعد بهش بگیم ببین میتونی تحمل کنی...!!!
مث منی پس. البته اخلاق همسرمم مث برادرشوهرامه. اما اونا خیلی کارهای بهتری دارن. 😭😭

اصلا برام مهم نیست بااینکه شوهرم عصبی و بد اخلاقه و غیرت بازی در میاره ولی با تمام وجودم دوسش دارم

شوهر من که خیلی خوبه من ازش راضیم 

ولی یهبرادرشوهر دارم که فقط یه چیزش خوبه اونم اینکه خیلییییییییی به زنش میرسه . خیلی هوای زنشو داره یه چیز میگم یه چیز میشنوی. این اخلاقش و خیلی دوست دارم

ایشالا همیشه خوش و خرم باشن 

به حدی هیچی برام مهم نیست که اگر مشکلی باهام دارین خودتون حلش کنین ! 🚶🚶

من شوهرم گذشتش جالب نبودوازبرادرش پایینتربودزمان مجردیش اماازوقتی ازدواج کردیم همون آدما میان تعریفشوپیش من میکنن.البته اخلاقش خیلی بهترازبرادرشوهرمه

حرفی که توی عصبانیت زده میشه  توآرامش بهش فکرشده  پس ساده ازش نگذر😔