دست_بردار مدیر استارتر عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 23 عنوان یکی از دغدغه هامه لطفا مسخره نکنید 98 بازدید | 9 پست دوستان وقتی با دوست پسرم صحبت میکنم نمیدونم راجع به چی حرف بزنیم اون کم حرفه ولی راهنمایی های خوبی میکنه آدم رو اما حرفمون در حد دو دقیقه هم نیست 😐چی بگیم اصلا راجع به چی صحبت کنیم دیروز | 10:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
blond عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 17623 راجع به کار زندگی آب و هوا نوشیدنی رنگها نقاشی موسیقی این همه چیز تو دنیا البته برای درونگراها کل زندگی هیچ SHREEM
دست_بردار مدیر استارتر عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 23 ببخشید خندم اومد😂😂 😂 خودمم آخه دو دقیقه در حد سلام خوبی همین هیچ ایده ای ندارم چجوری سر صحبت باز کنم
توتفرنگی_خانوم عضویت: 1404/04/16 تعداد پست: 1031 اصولا باید یه مسئله پیدا کنی گیر بدی بهش بعدش جنجال درست شه 😂😂😂دیگ اونموقع این دغدغه رو نداری و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها ،ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند
نسیمشمال عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 21147 من و شوهرم اون موقع که دوست بودیم همین بودیم اون موقع ها برای هم آهنگ میذاشتیم گوشی تلفنو میذاشتیم دم ضبط صوت🤣🤣😅😅دوستی های دهه ۷۰
_lamia_ عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 639 😂 خودمم آخه دو دقیقه در حد سلام خوبی همین هیچ ایده ای ندارم چجوری سر صحبت باز کنم راجب روزش سوال بپرس خودت اتفاقایی ک میفته برات و تعریف کن سوال بپرس ازش راجب خودش نظر بخواه کاربریgirl_lorهستم اکانتم تعلیق شده🥲🙄
دست_بردار مدیر استارتر عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 23 اصولا باید یه مسئله پیدا کنی گیر بدی بهش بعدش جنجال درست شه 😂😂😂دیگ اونموقع این دغدغه رو نداری 😂😂😂😂😂😂😂 قبلا خیلی جنجال درست میکردم راهنماییم میکرد الان نه از جنجال خسته ام
hobab1221 عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 724 اون موقع ک من دوست پسر داشتم روزی راحت 5ساعت تلفنی حرف میزدیم بد قطع کردن گوش درد میگرفتم از امواج گوشی یادم نیست چی میگفتیم ولی همیشه حرفامون جدید بود