2777
2789
عنوان

پیرپسر عجب فیلم مضخرفی بود

195 بازدید | 24 پست

توی کشورهای دیگه فیلم بازی میکنن پرازامید خوشبختی خانمه بالباسای رنگی رنگی خانواده شاد حس خوب اینجام فیلم بازی کردن پرازاسترس وخشن وکثیف وایب فیلم کلاآلوده و واقعا واژه پدرومادربرای هرکسی نیست مرتیکه بیشعور بچه هاهم بی عرضه بودن ازخیرخونه مفنگی میگذشتند ومیرفتن برای خودشون کارپیدامیکردن دونفربودن که بلایی سرشون نمیومد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این همه جنایت هولناک تو غرب انجام میشه کسی فیلمش رو نمیسازهاونوقت اینجا دست میزارن رو سوژه های خیالی

همون دیگه.

. من هیچوقت اون مرد تو هلند یادم نمیره که ۱۷ سال دخترش رو تو زیر زمین زندانی و تجاوز کرده بود و چندتا هم بچه آورده بود که همشون تو زیر زمین بودن...اونوقت اینجا فیلم میسازن که پدرا بچه میکشن بدبخت میکنن این سیاه نمایی ها فقط بخاطر جایزه گرفتنه 

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....

من موضوعش رو خوتدم حالم بد شد

اولین بار بود با فراستی هم عقیده بودم حتی بنظرم می تونست تند تر نظر بده

فقط تعجب میکنم از یک خانم نویسنده ک نوشته بود دوبار میخکوب بودم رو صندلی و تا حالا همچی فیلمی ندیده بودم وو 

خییییلی فیلم بی محتوا و کثیفی بود.  نه از لحاظ اجتماعی نه اخلاقی نه انسانی، هییییییچ پیامی نداشت. خیلی چرک بود. حالم به هم خورد واقعا

فقط بازی حسن پورشیرازی فوق العاده بود. تنها نقطه قوت فیلم بود بنظرم

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

اجتماعی؟اجتماعی عزیزم یعنی از هر ده نفر یه نفرشون اینجوری باشه واقعا زندگی اجتماعی ما اینجوری هست؟

خیلیا اینجورن تو بعضی شهر ها یا مناطق هر ده نفر اینجورن حتی بدتر امار رسمی که واقعی هم نمیگن کمتر میگن ولی همین آماری که خودشون میگن ۷۰ درصد زیر خطه فقره

🌻سحرم دولت بیدار به بالین آمد

فقط بادیدنش روزی هزار بار خداروشکر کردم خانواده تمیزی دارم. پایبند به اخلاق و انسانیت...فهمیدم خانواده خوب یعنی همه چیز

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟