2777
2789
عنوان

کلینیک نازایی نوید.دکتر صاحب کشاف

62846 بازدید | 98 پست

سلام.بچه ها من از شهرستان میخوام برم تهران پیش کشاف.۴ تا سقط داشتم.خیلی تعریفش رو شنیدم.کسی اگه خبری داره و نتیجه ای ازش گرفته بیاد اینجا بگه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم تو تاپيك ديگه پاسختو دادم من كانديد تخمك اهدائي بودم با تجويز دكتر پاكروش اما به لطف خدا با دا ...

عزیزم یعنی چی هم پاکروش هم کشاف تجویز کردن؟دکتر اصلی کی بود و چی داد که باردار شدی؟ممنونتم بگی عزیزم

عزیزم یعنی چی هم پاکروش هم کشاف تجویز کردن؟دکتر اصلی کی بود و چی داد که باردار شدی؟ممنونتم بگی عزیزم

عزيزم من اول رفتم پيش دكتر جليل پاكروش كه بعد كلي آزمايش و تست و سونو گفت شما بايد تخمك اهدائي بگيري و تخمك معيوب داري و اي وي اف و ..... هزينه ي بيهوده ست و بهم قرص لاغري و كيوتين 10 و پودر پروكسيد وومن داد كه سه ماه نتيجه نداد بعدش به پيشنهاد يكي از دوستان همسرم رفتيم پيش دكتر حميد صاحب كشاف.ايشون بعد ديدن آزمايشهام فوري برام داروهاي آي وي اف تجويز كرد.ولي آي وي اف و زيفت و ميكرو كه باهم انجام شد بي نتيجه بود وماه بعد براي سه ماه بهم قرص لتروزول خارجي(فمارا)  براي خودم و سه آمپول منوپور در هرماه براي همسرم تجويز كرد كه من كپسول تقويتي اووبوست كه براي بهبود كيفيت تخمك هست هم استفاده كردم و همون ماه اول به لطف خدا باردار شدم.

عزيزم من اول رفتم پيش دكتر جليل پاكروش كه بعد كلي آزمايش و تست و سونو گفت شما بايد تخمك اهدائي بگيري ...

خداروشکر عزیزم خیلی خیلی خوشحال شدم برات چقدر خوب.جراحی هم نکردی؟واینکه فکر میکنی چی موثر بود تو بارداریت؟منوپور؟چن اووبوستو من مصرف کردم قبلا

خداروشکر عزیزم خیلی خیلی خوشحال شدم برات چقدر خوب.جراحی هم نکردی؟واینکه فکر میکنی چی موثر بود تو بار ...

ممنون مرسي انشالله شماهم به زودي نتيجه بگيري عزيزم جراحي نشدم اما زيفت وميكرو واي وي اف رو باهم انجام دادم كه سه تا سوراخ شد شكمم اما خداروشكر بعدش نتيجه گرفتم به نظرمن لتروزل خارجي ياهمون فمارا با مصرف اووبوست براي من خيلي موثربود

سلام من از پرسنل دکتر  صاحب کشاف بودم البته چند سال پیش ایشون حرف اولو میزنن در بین پزشکان هم رشته خودشون و جایزه نوبلم در درمان نازایی گرفتن دختر خاله من پیش ایشون درمون شد نازاییش با وجود اینکه بارها پیش این دکتر و اون دکتر رفته بود از جمله رویان ولی نتیجه ای که از صاحب کشاف گرفت هیچ جای دیگه ای نگرفت در ضمن ما از انگلیس از مصر وخیلی جاهای دیگه هم مریض داشتیم 

سلام من از پرسنل دکتر  صاحب کشاف بودم البته چند سال پیش ایشون حرف اولو میزنن در بین پزشکان هم ر ...

عزیزم میشه به من کمک کنی من از شهرستان میخوام بیام اونجا میخوام بدونم چجوریه شرایطش ایا دکتر وقت میزاره برای ادم من ناباروریه بدون علت دارم 

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 
عزیزم میشه به من کمک کنی من از شهرستان میخوام بیام اونجا میخوام بدونم چجوریه شرایطش ایا دکتر وقت میز ...

سلام عزیزم من از سال 96 ایندکتر اون دکتر دنبال علت ناباروریم بودن 5 تا دکتر مختلف تو تهران رفتم حتی کلینیک نازایی صارم هم رفتم همشون فقط با دیدن ذخیره تخمدانم که 0.2 بود  میگفتن چرا نشستی همین الانم دیره بدو برو ای وی اف و دنبال تخمک باش تو داری یائسه میشی و کلی دارو های هورمونی میدادن بهم که بماند که همونا باعث شد سینه م دوتا توده در بیاره!!!! بهم گفتن از بین بو علی و رویان و نوید یکیشو انتخاب کن من نویدو انتخاب کردم و اخرای سال 97 بود رفتیم پیش دکتر صاحب کشاف

اولش که کلی برای منو همسر نوشت و گفت درمانتونو دوتایی شروع میکنیم گفت اون عدد ذخیره تخمدانم بریز دور از سرت اصلا ثابت نشده ست که علت نابروری به اون ربط داشته باشه فعلا هم خیلی زوده که بخوایم حرف ای وی اف بزنیم 

خلاصه ش کنم برات که خرداد بود که عمل لاپروسکوپی انجام دادم دمشکل اندومتریازم حل شد و تو عمل معلوم شده بود تخمدانم پلی کیستیکه و یه پلیپ تو رحمم دارم و اصلا کلا یکی از لوله های فالوپم مسدود بوده و اینا هیچ کدوم نه تو ازمایش نه تو سونو چه شکمی چه واژینال و چه عکس رنگی معلوم نبود و تو همش همه چی نرمال بود!!!

خلاصه بعد عمل 3 ماه امپول میکرورلین زدم که پریود نشم تا اندومترم دوباره ضخیم نشه ولی تو این مدت هم خودم هم همسرم داروهای تقویتی استفاده کردیم بعد سه ماه که رفتم پیشش روند درمان رو عوض کرد و گفت این ماه با رفتن اثر داروها پریود میشی و احتمال بارداری داری و برام داروهای جدید و شیاف پروژسترون تجویز کرد

یکبار پریود شدم و اتفاقی نیفتاد ولیییییی ماه بعدش باردار شدم الان اول اذره و نی نی من 5 هفتشههههههه  

اینارو نوشتم که بهت بگو صاحب کشاف معجزه نمیکنه ولی کارشو واقعااااااا بلده و بهت فرصت میده از همه تواناییت برای بارداری طبیعی استفاده کنی و گرنه براش کاری نداشت منو همون اول بفرستع ای وی اف یا زیفت ایشال بزودی توام نتیجه میگیری عزیزم واسه منم دعا کن روندم خوب پیش بره

عزیزم میشه به من کمک کنی من از شهرستان میخوام بیام اونجا میخوام بدونم چجوریه شرایطش ایا دکتر وقت میز ...

سلام عزیزم منم مثل خودت ناباروری با علت نامشخص بودم من از سال 96 این دکتر اون دکتر دنبال علت ناباروریم بودم 5 تا دکتر مختلف تو تهران رفتم حتی کلینیک نازایی صارم هم رفتم همشون فقط با دیدن ذخیره تخمدانم که 0.2 بودمیگفتن همینه دیگه  میگفتن چرا نشستی! همین الانم دیره بدو برو ای وی اف و دنبال تخمک باش! تو داری یائسه میشی و کلی دارو های هورمونی میدادن بهم که بماند که همونا باعث شد سینه م دوتا توده در بیاره!!!!   بهم گفتن از بین بو علی و رویان و نوید یکیشو انتخاب کن من نویدو انتخاب کردم و اخرای سال 97 بود رفتیم پیش دکتر صاحب کشاف  

اولش کلی برای منو همسر ازمایشو انالیزو اینا نوشت که انجام بدیم گفت درمانتونو دوتایی شروع میکنم گفت اون عدد ذخیره تخمدانم که نگرانت کرده از سرت بیرون کن. اصلا ثابت نشده ست که علت نابروری به اون ربط داشته باشه فعلا هم خیلی زوده که بخوایم حرف ای وی اف بزنیم ..... 

خلاصه ش کنم برات که خرداد بود که عمل لاپروسکوپی انجام دادم و مشکل اندومتریازم که بنظر خودم علت اصلی ناباروریم بود حل شد و تو عمل معلوم شده بود تخمدانم پلی کیستیکه و یه پلیپ تو رحمم دارم و اصلا کلا یکی از لوله های فالوپم مسدود بوده !!!!! و اینا هیچ کدوم نه تو ازمایش نه تو سونو چه شکمی چه واژینال و چه عکس رنگی معلوم نبود و تو همش همه چی نرمال بود!!! 

خلاصه بعد عمل تا 3 ماه امپول میکرورلین زدم که پریود نشم تا اندومترم دوباره ضخیم نشه ولی تو این مدت هم خودم هم همسرم داروهای تقویتی استفاده کردیم بعد سه ماه که رفتم پیشش روند درمان رو عوض کرد و گفت این ماه با رفتن اثر داروها تخمک گذاریت انجام میشه و  ما امیدواریم تا 6 ماه به طور طبیعی بارداری اتفاق بیفته برام داروهای جدید و شیاف پروژسترون تجویز کرد

بعد از اون تاریخ یکبار پریود شدم و بارداری انجام نشد ولیییییی ماه بعدش باردار شدم الان اول آذرماهه و نی نی من 5 هفتشههههههه  

اینارو نوشتم که بهت بگم صاحب کشاف معجزه نمیکنه ولی کارشو واقعااااااا بلده وقت میزاره و واقعا باتجربه ست و بهت فرصت میده از همه تواناییت برای بارداری طبیعی استفاده کنی و گرنه براش کاری نداشت منو همون اول بفرستع ای وی اف یا زیفت ایشال بزودی توام نتیجه میگیری عزیزم واسه منم دعا کن روندم خوب پیش بره

سلام عزیزم منم مثل خودت ناباروری با علت نامشخص بودم من از سال 96 این دکتر اون دکتر دنبال علت نابارور ...

عزبزم سلام ممنونم که نظرتو برام نوشتی انشالله نینی خوشگلتو سالم و سرحال تو اغوش گرمت بگیری من از شهرستان میخوام برم پیش ایشون عکس رنگی ام خوبه سنو بدون کبست ذخیره تخمدان خوب دیگه چیکار کنم ناامیدم ناامید مادرم کشاف رو بهم پیشنهاد داده الان که اینجوری گفتی امیدوارم کردی هزبنه لاپراسکوپی رو برام میگی ممنونم ازت

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 
سلام عزیزم من از سال 96 ایندکتر اون دکتر دنبال علت ناباروریم بودن 5 تا دکتر مختلف تو تهران رفتم حتی ...

ممنونم عزیزم هزینه لاپراسکوپی رو برام مینویسی

عزبزم سلام ممنونم که نظرتو برام نوشتی انشالله نینی خوشگلتو سالم و سرحال تو اغوش گرمت بگیری من از شهر ...

ممنون عزیزم ایشالل تو ام بزودی نتیجه میگیری ناامید نشو 

من کلینیکای دیگه رو نمیدونم ولی نوید رو میدونم که خوبیش اینه وقت گرفتن و اینا نمیخواد واسه کسایی که از غیر تهران میان همون روز که بیای همه کارات انجام میشه احتمالا همه ازمایشها و عکس و اینارو میگه تکرار کنی منم همینکارارو کردم 

ایشالا به امید خدا نتیجه صبر و تلاشتو میبینی زودتر درمانتو شروعکن با هردکتری ام شروع میکنی بهش اعتماد کن خیلی مهمه 

الان صاحب کشاف سنش زیاده و همینکه چون بیمارستانشو خراب کرده داره داره میسازه فقط ویزیتاش با خودشه عملاش رفته بیمارستان عرفان و دکتر خلیلی و اقایان انجام میدن عملا رو دکترای خوبی ان و زیر نظر خود صاحب کشافن هزینه عمل و بیمارستان حدود ۷ تومن شد خرداد ۹۸