2777
2789
عنوان

کلینیک نازایی نوید.دکتر صاحب کشاف

| مشاهده متن کامل بحث + 62980 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلینیک نوید رفتم البته آی وی اف اونجا انجام ندادم. پیشنهاد نمیکنم اونجا ای وی اف کنید ولی تشخیصش درسته دوبار شهر خودمون  آی وی اف انجام دادم نتیجه نگرفتم فقط برای تشخیص پیش کشاف رفتم اتفاقا با لاپروسکوبی تشخیص درست رو داد و بعد درمان وجراحی آندومتریوز نتیجه گرفتم ولی در کل اگر مشکل نازایی دارید برید اصلاح سبک کنید ورزش کنید وبرنامه غذاییتون رو کاملا به غذاهای محلی تغییر بدید به خدا که معجزه میکنه تو اینترنت در موردش بخونید ببینید چیا میگه من شیش ماه اصلاح سبک کردم وخیلی رو بارداریم موثر بود ژل رویال اصل هم میخوردم که عالیه ی خانم ب نام فلورا تاجیک هست که اسمش رو اینستا بزنید میاره البته مریض خیلی کم پذیرش میکنه اما برنامه اصلاح سبک رو کامل توضیح میده

سلام من از پرسنل دکتر صاحب کشاف بودم البته چند سال پیش ایشون حرف اولو میزنن در بین پزشکان هم رشته خ ...

سلام عزیزم من ذخیره تخمدانم پایینه ولی عکس رنگیم خوب بود لوله هام‌ باز بود ولی آندومتریوز دارم پیش دکتر کشاف هستم تحت نظرم به نظرت باردار میشم طبیعی

سلام وقت بخير من يكي از كاربرهاي قديمي اينجا هستم اما خيلي سال بود فعاليت نداشتم ك رمزمو فراموش كردم ...

سلام عزیزم خیلی به کمکت احتیاج دارم اگه بودی جوابمو بدا لطفا 

همسرتون آزو اسپرم بودن با آوی اف باردار شدید؟

شما هم خودتون گفتید عمل لاپارا(همچون چیزی)شدین؟

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
سلام عزیزم خیلی به کمکت احتیاج دارم اگه بودی جوابمو بدا لطفا همسرتون آزو اسپرم بودن با آوی اف باردار ...

سلام عزیزم 

خیلی ببخشید ک سر نزده بودم به اینجا 

بله آزو بودن 

پیش دکتر سعید کشاف بیوپسی شد 

و آقای دکتر گفتن جواب نمونه برای کاشت خوبه 

و ما پیش دکتر حمید صاحب کشاف عمل کاشت آی وی اف همراه با زیفت انجام دادیم 

و گرفت 

اما به فریز نرسید

بعد از چند سال 

برای بار دوم اقدام کردیم که هم شوهرم دوباره بیوپسی شد و هم خودم لاپرا

اما نگرفت 

برای بار سوم دوباره همون مراحل بالا رو رفتیم و گرفت و یک بسته فریز برامون موند  

الان دو تا پسر دارم شکر خدا 

برای سومی هم تلاش کردیم و انتقال دادیم اما دیگه قسمت نشد 

ان شاءالله ک خدای بزرگ و توانا هم برای شما و هم برای تمام کسانی که بچه میخوام سالم و صالح قسمت کنه 

الهی آمین