2777
2789
عنوان

کلینیک نازایی نوید.دکتر صاحب کشاف

| مشاهده متن کامل بحث + 62969 بازدید | 98 پست
ممنونم عزیزم هزینه لاپراسکوپی رو برام مینویسی

حتمنم عزیزم داری میای با همسرت بیا براش مهمه که جفت زن و شوهر باشن تکی تکی راه نمیده احتمالا واسه همسرتم انالیز و ازمایش ژنتیک مینویسه  واسه انالیز اسپرم و ژنتیک لازمه که قبلش حدود سه روز باهم نزدیکی نداشته باشین بازم سوالی داشتی بپرس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم منم مثل خودت ناباروری با علت نامشخص بودم من از سال 96 این دکتر اون دکتر دنبال علت نابارور ...

سلام بسلامتی نی نی تون بدنیا بیاد ..... ذخیره پایین تخمدان نگفتن برو جنین فریز کن بعد بیا برای عمل ؟عمل اندومتریوز تون رو خود دکتر انجام دادن ؟چقدر هزینش شد ؟اخه دکتر اصف جاه با ذخیره ۱.۶دهم هم میگه اول جنین فریز کن بعد عمل !

سلام بسلامتی نی نی تون بدنیا بیاد ..... ذخیره پایین تخمدان نگفتن برو جنین فریز کن بعد بیا برای عمل ؟ ...

ممنون عزیزم ایشالا شما ام با پیگیریات حتما نتیجه میگیری

2-3 سال پیش یه دکتری با ذخیره 0.4 بمن گفت فریز کن ولی باورم نمیشد تو 28 سالگی دارم یائسه میشم گشتم تا رسیدم به دکتر صاحب کشاف اونموقع که ویزیت دکتر شدم ذخیره م 0.2 بود واقعا ناامید بودم رفته بودم که بگه ای وی اف یا زیفت کن ولی گفت عدد ذخیره تخمدان یه معیار غلطه برای عدم ناباروری و انقدر شرایط دیگه باعث ناباروری میشن که همونا باعث کم نشون دادن این عدد هستن خدا خیرش بده که انقدر با وجدانه و همون اول مثل بقیه دکترا نگفت نه خانوووووم شما که دیگه یائسه ای!!! خداروشکر بعد 6 ماه از لاپروسکوپی طبیعی باردار شدمهزینه عمل 7 تومن حدودا خود دکتر دیگه عمل نمیکنن دوتا خانوم دکتر دیگه زیرنظر ایشون عمل میکنن 

اگه سنت بالا نیست به خودت فرصت بده حتما طبیعی باردار میشی تو که ذخیره ت از منم بیشتره

سلام خانوما کسی خبر نداره دکتر کشاف کی میان؟ زنگ زدم گفتن از 14اسفند تا اطلاع ثانوی دکتر حضور ندارن& ...

منم میخوام برم پیشش

خدایا شکرت .. ولی حق من بیشتر از اینا نبود احیانا؟

خانوما کسی تازه رفته کلینیک نوید

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
ممنون عزیزم ایشالا شما ام با پیگیریات حتما نتیجه میگیری 2-3 سال پیش یه دکتری با ذخیره 0.4 بمن گفت ف ...

عزيزم شما مشکلتون چي بود که لاپاراسکوپي کردين ؟خود دکتر کشاف عمل کرد براتون؟

سلام من هم مشکل اندومتریوز دارم هم تنبلی تخمدان 

دکتر صاحب کشاف بهم قرص لتروزال و کلومفین داده 5روز اخر پری خوردم شیاف پروژسترون هم داده از 20 عادت زدم هفته دیگه باید آز بدم

کسی مثل من بوده؟ باردار شده؟

سلام من هم مشکل اندومتریوز دارم هم تنبلی تخمدان  دکتر صاحب کشاف بهم قرص لتروزال و کلومفین داده ...

من ماه پیش لاپرو شدم و فعلا ۳ تا آمپول داده بزنم وبعد عید برم کلینیک چون همه آزمایشات خودم وهمسرم اوکی بود گفت باید لاپروسکوبی شی که بعد لاپرو هم بهم گفت اندومتریوز ضعیف داشتم واحتمالا این علت ناباروریم تو ۳ سال بوده

[QUOTE=112762231]سلام عزیزم من از سال 96 ایندکتر اون دکتر دنبال علت ناباروریم بودن 5 تا دکتر مختلف تو تهران رفتم حتی ...[/QUOTE

سلام گلم. میشه بگی دکتر صاحب کشاف خودش شمارو عمل کرد یا کس دیگه؟ چون الان خودش عمل نمیکنه. به من وقت عمل دادن با دکتر شایان آقایان. نمیدونم خوبه یا بد؟ 

من ماه پیش لاپرو شدم و فعلا ۳ تا آمپول داده بزنم وبعد عید برم کلینیک چون همه آزمایشات خودم وهمسرم او ...

سلام گلم. میشه بگی دکتر صاحب کشاف خودش شمارو عمل کرد یا کس دیگه؟ چون الان خودش عمل نمیکنه. به من وقت عمل دادن با دکتر شایان آقایان. نمیدونم خوبه یا بد؟ 

سلام عزیزم من از سال 96 ایندکتر اون دکتر دنبال علت ناباروریم بودن 5 تا دکتر مختلف تو تهران رفتم حتی ...

ممنون عزیزم ایشالل تو ام بزودی نتیجه میگیری ناامید نشو  من کلینیکای دیگه رو نمیدونم ولی نوید ر ...

سلام عزیزم. امیدوارم بتونی جوابمو بدی. شما رو کدوم یکی از دکترای نوید عمل کردن؟ من باید برم برای عمل ولی نمیدونم کدومشون خوبن