2777
2789
عنوان

شوهرم اصن درکم نمیکنه!!

671 بازدید | 17 پست

سلام من نهایتا تا دوسه روز دیگه زایمان میکنم,الان بیست روزه استعلاجیم,شوهرم فقط ذوق میکنه که نمیرم سر کار ولی توی خونه همش مث کوزت دارم کارمیکنم هرروز جارو میکشم دوباره انقدر کثیف میکنن که فرداشم باید جارو بکشم,هرروز باید پتوشو جمع کنم دوباره ظهرکه میخاد یه ساعت بخوابه ازکمد درمیاره همینجور ولش میکنه میره هروعده غذا میخاد....هروقتم میگم میگه خب عزیزم بگو مامانت بیاد کمکت!!

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی

ای بابا همه همینن

شما هم نکن

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدم بگو مامان من کارگر میگیره واسه کاراش بیاد کاراب منو بکنه،پول بگیر بگو کارگر بیاد

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

بگو مامان من بعد زایمان میاد.تو به مامانت بگو بیاد خونه رو جمع کنه

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین

انجام نده 

بگو عزیزم مامانم باید بعد زایمان بیاد نمیشه ک هر روز زندگیشو ول کنه 

خودمون فعلا تا زایمان باید اداره کنیم کارامونو 

فعل جمع ک بیاری غیرمستقیم متوجه اش میکنی اگرم نشد خیلی جدی بگو 

دو روز دیگه قراره زایمان کنی کلی خستگی و ... تو راه داری الان حداقل استراحت کن 

فرشته کوچولوم...بی صبرانه منتظر گرفتن دستای خوشگلتم 

بنظر من نکن‌ . سلامتی تو مهم تر از خونه تمیز. بزا کثیف باشه خونت‌.

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

اینارو باید مامانشون یادشون میداد.منکه اگه پسر دار شدم کاری میکنم همه کاراشو خودش انجام بده

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
همه مردا همین اند برو خدا رو شکر کن که سر کار میری مجبور نیستی دایم اینکاررو بکنی

عزیزم وقتی ام میرفتم کارهمین وضع بود فقط یکم سبکتر مثلا نهارنداشتیم

عزیزم اولین کسی که باید شما رو درک کنه خودتون هستید، بعد همسرتون.

هیچکس از یه زن باردار که ماه های اخرو میگذرونه توقع نداره خونش تر و تمیز باشه.

هر روز جارو زدن چرا اخه؟ فقط کارهای واجب رو انجام بده.

البته اگر قرار باشه زایمان طبیعی داشته باشی، فعالیت های روزانه و کار کردن ها برات مفیدم هست ولی اگر اذیتت می کنه انجام نده.

اول خودت به خودت احترام بذار تا بقیه هم یاد بگیرن.

اگرم همسرت اعتراض کرد چرا فلان جا ریخت و پاشه بگو کمر درد گرفتم یا حالم بد شده و ...

اینارو باید مامانشون یادشون میداد.منکه اگه پسر دار شدم کاری میکنم همه کاراشو خودش انجام بده

مامانش فقط یادش داده مرد نباید غذای مونده بخوره!!!یعنی ازظهر چیزی نباید براشب بمونه