2777
2789
عنوان

سن زن و مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 63 پست
😊😊 لباساتون مثل لباس كورداست واسه اون پرسيدم لباساي شمام خيلي خوشكله 😍😍😍

لباسای ما فرق داره با لباسای کردا هرجایی فرهنگ خاص خودش و زیبایی خودشو داره😍 چشماتون قشنگ میبینه😘

تو قشنگ ترین دلیل واسه تند زدن قلب منی♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرتون اگه دختر بزرگ تر باشه 2 سال به مشکل برمیخورن؟ نظرتون درباره اینکه زن بزرگتر باشه چیه؟

طوری نیست زن داییم بزرگتراز داییمه البته بستگی داره اگه تفاهم باشه چراکه نه😉

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
لباسای ما فرق داره با لباسای کردا هرجایی فرهنگ خاص خودش و زیبایی خودشو داره😍 چشماتون قشنگ میبینه😘

قربونت عزيزم 😘😘😘

تو ايران زندگي ميكني؟ من تا حالا با افغاني حرف نزده بودم خيلي خوشحالم 😍😍

Sana hissettiklerimi anlatabilmem için kelimeler yetersiz kalıyor❤️Sen benim aşkım,herşeyimsin...💑❤️💑

من همسرم ازم چند ماه بزرگتره

در ظاهر اختلاف سنی مون بیشتر به نظر میرسه

اما توی روابط خودمون حس میکنم من عاقل تر هستم

اختلاف سنی کم یا بزرگتر بودن زن حسن اش اینه که مرد هنوز شور و شوق داره و اینا بدیش هم اینه که یکم از رفتاراش حرص میخوری 😂

ولي در كل به سن و اينا نيست دو طرف بايد با اخلاقيات همديگه آشنا باشن و طبق اون با هم رفتار كنن كه با هم خوشبخت باشن

Sana hissettiklerimi anlatabilmem için kelimeler yetersiz kalıyor❤️Sen benim aşkım,herşeyimsin...💑❤️💑
قربونت عزيزم 😘😘😘 تو ايران زندگي ميكني؟ من تا حالا با افغاني حرف نزده بودم خيلي خوشحالم 😍😍

نه ایران بدنیا اومدم و اونجا زندگی کردم ولی ازدواج کردم اومدم فنلاند پیش شوهرم

تو قشنگ ترین دلیل واسه تند زدن قلب منی♡
نه ایران بدنیا اومدم و اونجا زندگی کردم ولی ازدواج کردم اومدم فنلاند پیش شوهرم

منم ايران نيستم منم ازدواج كردم اومدم امريكا