2777
2789
عنوان

سن زن و مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرتون اگه دختر بزرگ تر باشه 2 سال به مشکل برمیخورن؟ نظرتون درباره اینکه زن بزرگتر باشه چیه؟

بستگی به روحیات مرد داره 

قبلا جا افتاده نبود زن بزرگتر باشه 

دوسالم زیاد نیست 

الان خیلی عادیه 

اللهم صل علی محمد و ال محمد 
به نظرتون اگه دختر بزرگ تر باشه 2 سال به مشکل برمیخورن؟ نظرتون درباره اینکه زن بزرگتر باشه چیه؟

نه هیچ ایرادی نداره،

درک هر ادمی  با ادم دیگه متفاوته‌...

دو ساله که عقد کردم با همسرم و از زندگیم راضیم،عاشق بچه و مادر شدنم،که ایشالا نصیبم بشه...

بین پنج تا هشت سال واقعا لازمه مرد بزرگتر باشه

زن زود شکسته میشه اگر همسن یا بزرگتر از شوهرش باشه خیلی به چشم میاد ،مرد هم از لحاظ فکری شش سال دبیرتر به بلوغ فکری میرسه و همین باعث میشه زن و مرد همسن به مشکل بر بخورن

بین پنج تا هشت سال واقعا لازمه مرد بزرگتر باشه زن زود شکسته میشه اگر همسن یا بزرگتر از شوهرش باشه خ ...

دقیقا همینطوره،

مرد هر چی پخته تر ،بهتر

دو ساله که عقد کردم با همسرم و از زندگیم راضیم،عاشق بچه و مادر شدنم،که ایشالا نصیبم بشه...
نه من افغانی م 😕 مامانم سیده و بابام هزاره😊

😊😊 لباساتون مثل لباس كورداست واسه اون پرسيدم

لباساي شمام خيلي خوشكله 😍😍😍

Sana hissettiklerimi anlatabilmem için kelimeler yetersiz kalıyor❤️Sen benim aşkım,herşeyimsin...💑❤️💑