آهووخانوم مدیر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 56 عنوان سن زن و مرد | مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 63 پست به نظرتون تفاوت سنی زن و مرد واسه ازدواج چقدر باید باشه؟زیاد؟کم؟همسن؟روانشناسا که میگن باید ۵ سال یا بیشتر مرد بزرگ باشه،شوهر خودمم پنج سال و چند ماه ازم بزرگتره ^_^ دو ساله که عقد کردم با همسرم و از زندگیم راضیم،عاشق بچه و مادر شدنم،که ایشالا نصیبم بشه... 1397/05/18 | 00:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیکا۹۷ عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 4655 والا از همون روانشناسا شنیدم اختلاف بین ۲ تا ۶ سال باشه اللهم صل علی محمد و ال محمد
لیدی_گرین عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 3070 من دو سال بزرگترم...اصلا سن مهم نیست خوشا بحال کسیکه ایمان و اعتمادش را به من از دست ندهد.
lovee عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 9342 من۲۵همسری۳۲راضیم خیلی خوبه ۸سال بنظرم صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی
نیکا۹۷ عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 4655 به نظرتون اگه دختر بزرگ تر باشه 2 سال به مشکل برمیخورن؟ نظرتون درباره اینکه زن بزرگتر باشه چیه؟ بستگی به روحیات مرد داره قبلا جا افتاده نبود زن بزرگتر باشه دوسالم زیاد نیست الان خیلی عادیه اللهم صل علی محمد و ال محمد
آهووخانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 56 اگه هم سن باشی چی میشه 😐 هیچی😂😂❤ دو ساله که عقد کردم با همسرم و از زندگیم راضیم،عاشق بچه و مادر شدنم،که ایشالا نصیبم بشه...
آهووخانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 56 به نظرتون اگه دختر بزرگ تر باشه 2 سال به مشکل برمیخورن؟ نظرتون درباره اینکه زن بزرگتر باشه چیه؟ نه هیچ ایرادی نداره،درک هر ادمی با ادم دیگه متفاوته... دو ساله که عقد کردم با همسرم و از زندگیم راضیم،عاشق بچه و مادر شدنم،که ایشالا نصیبم بشه...
naghme_ava عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 6348 بین پنج تا هشت سال واقعا لازمه مرد بزرگتر باشهزن زود شکسته میشه اگر همسن یا بزرگتر از شوهرش باشه خیلی به چشم میاد ،مرد هم از لحاظ فکری شش سال دبیرتر به بلوغ فکری میرسه و همین باعث میشه زن و مرد همسن به مشکل بر بخورن
آهووخانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 56 من همش خواستگار همسن میاد واسم😐 شوهر کمه هاااا یکیو قبول کننن سریع خب😂❤ دو ساله که عقد کردم با همسرم و از زندگیم راضیم،عاشق بچه و مادر شدنم،که ایشالا نصیبم بشه...
**عروس_کوچولو** عضویت: 1390/03/01 تعداد پست: 78657 من ٢٦ شوهرم ٣٥خيلي راضيمسن ي عدد به طرفين ربط داره تیکر تولد چهار سالگی پسرم
redroses عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 1785 اره دیگه مرسی عزییییزم😘😘 عزيزم شما كوردي؟ Sana hissettiklerimi anlatabilmem için kelimeler yetersiz kalıyor❤️Sen benim aşkım,herşeyimsin...💑❤️💑
آهووخانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 56 بین پنج تا هشت سال واقعا لازمه مرد بزرگتر باشه زن زود شکسته میشه اگر همسن یا بزرگتر از شوهرش باشه خ ... دقیقا همینطوره،مرد هر چی پخته تر ،بهتر دو ساله که عقد کردم با همسرم و از زندگیم راضیم،عاشق بچه و مادر شدنم،که ایشالا نصیبم بشه...
reyhan789 عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 1579 عزيزم شما كوردي؟ نه من افغانی م 😕 مامانم سیده و بابام هزاره😊 تو قشنگ ترین دلیل واسه تند زدن قلب منی♡
redroses عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 1785 نه من افغانی م 😕 مامانم سیده و بابام هزاره😊 😊😊 لباساتون مثل لباس كورداست واسه اون پرسيدملباساي شمام خيلي خوشكله 😍😍😍 Sana hissettiklerimi anlatabilmem için kelimeler yetersiz kalıyor❤️Sen benim aşkım,herşeyimsin...💑❤️💑
redroses عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 1785 نه من افغانی م 😕 مامانم سیده و بابام هزاره😊 از عكس پروفايلت ميگم 😉 Sana hissettiklerimi anlatabilmem için kelimeler yetersiz kalıyor❤️Sen benim aşkım,herşeyimsin...💑❤️💑