2777
2789
عنوان

سن زن و مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 63 پست
آها اره والا خانواده یه چیز دیگست ما بنابر یه رسم مزخرفی که داریم یک و نیم ساله مامانمو ندیدم یعنی د ...

ايشالله عزيزم مامانت اينام ميان سوئد 😊😊

Sana hissettiklerimi anlatabilmem için kelimeler yetersiz kalıyor❤️Sen benim aşkım,herşeyimsin...💑❤️💑
وااااي چه رسم سختيهه  اون وقت اگه دختر تو همون شهري كه پدر مادرش هستن ازدواج بكنه بازم نبايد ب ...

میره اما مثلا ۳ماه بعد 

خانواده شوهرم یکم آداب رسومش با ما فرق داره الان من برم عید نوروز بچم بغلمه یه باره میرم😂🤦‍♀️

تو قشنگ ترین دلیل واسه تند زدن قلب منی♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میره اما مثلا ۳ماه بعد  خانواده شوهرم یکم آداب رسومش با ما فرق داره الان من برم عید نوروز بچم ...

جالبه

آره خب هركسي رسم و رسومات خودشو داره

خوبه ديگه همتونو با هم ميبينن 😉😉

Sana hissettiklerimi anlatabilmem için kelimeler yetersiz kalıyor❤️Sen benim aşkım,herşeyimsin...💑❤️💑