2777
2789
یه درصد هم باور نمیکنم یه زن با شوهرش باشه بعد یه زن عصبانی بیاد با شوهر این بره سلیطه بازی کنه زن آ ...

من هرگز دنبال اثبات حرفم برای شما نیستم و نخواهم بود ولی واقعا باقالی بودم احمق بودم سادگی کردم نرفتم جلو خواستم به زنه اتو ندم مثلا فکر کنه من از همه چی شوهرم خبر دارم

💧  اب 💧 را‌  دری‌اب 💧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیرم اون یه طلب کار نیست اینو مطمئن باش و برام جالبه خانما اینقدر حساسن چطور طاقت اوردی وایستادی پش ...

باور نمیکنی تپش قلبمو تا دهنم حس میکردم مثل بید میلرزیدم، میدیدم که شوهرمم هی تو دستش کاغذ نوبت بانک رو مچاله میکرد و رنگش پریده بود مثل گچ شده بود و دستاش میلرزید و التماس میکرد که زنه رو ساکت کنه اونم سلیته تر از این حرفا بود

💧  اب 💧 را‌  دری‌اب 💧
چرا الکی جو میدین  شاید راست گفته شوهرش  ب نظر منکه چیز غیرمعمولی نیس

الان سعی کردم باور کنم حرفاشو ولی تو دلم بدجوری اشوبه، صحنه ی خیلی عجیبی بود فکر میکنم کابوس دیدم

💧  اب 💧 را‌  دری‌اب 💧
حدس  میزنم یا طلبکاره یا مربوطه ب برادرشوهرت ک تازه پیداش شده

انشالله که همینطوره و مربوط به شوهرم نیست، من فکر میکنم مربوط به باباش باشه ولی پدرشوهرم ادم بزرگیه و ابروش پیش من برای شوهرم خیلی مهمه ، حرف نمیزنه همش میگه طلبکارخ

💧  اب 💧 را‌  دری‌اب 💧

بنظرمن که طلبکار نبوده، به دو دلیل، اولا شوهرتو ب اسم کوچک صدازده  دوما شما میگی توی این یازده سالی که ازدواج کردی شوهرت دنبال کار وپول بوده. خوب هر چقدرم طلب داشته طرف توی این همه سال خورده خورده باید صاف میشده، من دلم صاف نیست و فکر میکنم مثلا قبل از ازدواج باتو بااین زنه رابطه داشته، پسرای مجرد زیاد سن براشون مهم نیست توی مجردی فقط میخان تخلیه شن