2777
2789
خااااااااااااااااک توووو سررررم اگه میرفتم جلو شاید حرف شوهرم درست باشه دیگه برام سوتفاهم نمیشد

آره دیگه حداقل الان آنقدر مشکوک نبودی،،،،بنظرم اگه به شوهرت اعتماد داری و خطایی ازش ندیدی،،زیاد حساس نشو که اعصابت بهم می ریزه.

تا ما اونجا بودیم زنه زنگ زده بود کسی بیاد شوهرم که اومد تو بانک گفت زنگ زده پسرش بیاد میخوان شر کنن،منم ترسیدم که نکنه درگیر شن و اونا چاقویی چیزی داشته باشن.  اینم بگم از همونجا هی تلاش میکرد منو توجیه کنه ولی من گفتم بزار بریم بعد حرف میزنیم، گفتم اگه درست میگی پس چرا واستادی تا پسرش بیاد بیا بریم

💧  اب 💧 را‌  دری‌اب 💧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دیگه حداقل الان آنقدر مشکوک نبودی،،،،بنظرم اگه به شوهرت اعتماد داری و خطایی ازش ندیدی،،زیاد حساس ...

نه تا حالا که یازده ساله هیچ خطایی ازش ندیدم فقط همیشه تو فکر کار و پوله

💧  اب 💧 را‌  دری‌اب 💧
سن مهمه برای مردا؟تو امر.....؟حالا ایشالا اینا نیست ولی زود باورم نباش

منم بهش گفتم مگه به سن وساله ؟ گفتم البته خاک تو سرت و خیلی باید پست فطرت باشی که به این زنه نگاه کرده باشی، گفتم ولی شاید دختر داشته باشه یا خواهر

💧  اب 💧 را‌  دری‌اب 💧
خب بگو شماره تماس و ادرسشو بهت بده طلبکار که اینقدر ترس نداره بابا. اینجوری خیالتم راحته که شوهرت حق ...

میگه باید بگردم از طریق کسی پیداشون کنم، قراره منو باهاشون روبرو کنه، گفتم حتما یه چیزی بوده میخواسته ازت اخاذی کنه،

منم از همین که به اسم کوچیک بعد از ۱۵ سال صداش کنه خیلی متعجب و دیوونه شدم😭😭😭😭

💧  اب 💧 را‌  دری‌اب 💧

بعدش دوتا مرد اومدن، من مردا رو خوب ندیدم، قرار شد من برم سوار ماشین شم و ماشین رو روشن کنم تا اونم زود بیاد فرار کنیم بریم، منم رفتم و همین کاررو کردم و دو دقه بعدم شوهرم اومد و سوار شد و با سررعت بین ماشینا لایی میکشید تا اونا نتونن بیان و پیدامون کنن

💧  اب 💧 را‌  دری‌اب 💧

از اون لحظه به بعدم داره برام توضیح میده ولی وقتی یادم میاد میخوام دیوونه شم، اصلا نمیتونم اروم بگیرم، سعی میکنم خوش بین باشم ولی دارم دیوونه میشم

💧  اب 💧 را‌  دری‌اب 💧
چطور تا الان نیومدی نی نی سایت بگی  چطور طاقت اوردی تا الان

یکی این که همش در حال حرف زدن و توضیح شنیدن بودم،و اینکه نمیخواستم اینجا مطرح کنم بخاطر یه سری نظرات بعضی ها ولی بالاخره طاقت نیاوردم باید به یکی میگفتم تا خالی شم ، به هیچ کس هم نمیتونستم بگم

💧  اب 💧 را‌  دری‌اب 💧
اونطور که  شما میگی  زنه بش گفت بیا بیرون  شک نکن یا زنشه  یا مامان واقعیش &nb ...

اخه با مادرشوهرم خیلی خوبن خیلی مامانش قربون صدقش میره، مطمعنم مادرش نمیتونه باشه ولی شاید زن باباش باشه گفتم که چند وقت پیش یه برادر شوهر جدید پیدا کردم که اونم داستانش طولانیه

💧  اب 💧 را‌  دری‌اب 💧
عزیزم اصلا نمیفهمم چه طور نرفتی بیرون.....من بودم ته توی قضیه رو در نمی اوردم تکون نمیخوردم......

خاک تو سر خرم خاک توسرم که نرفتم بیرون  خاک توسرم نمیدونم چرا پام نمیرفت

💧  اب 💧 را‌  دری‌اب 💧